Help, wat moet ik nu weer aan?

Niets om aan te trekken?
Ontdek hoe dat komt in 30 minuten.

Sta je steeds te balen voor je kast? Weet je niet wat je aan moet? Steeds iets nieuws kopen is niet de oplossing. Ontdek wat er ‘mis’ gaat in jouw kast in deze gratis workshop:

over Laura Lagom
altijd iets om aan te trekken

Ik ben Laura en lagom is het Zweedse woord voor genoeg
Niet teveel maar ook niet te weinig. Je hoeft niet te streven naar iets dat je niet bent, maar je hoeft jezelf ook niet te verstoppen. Mezelf laten zien doe ik aan de hand van kleding. Met kleding laat je aan de buitenkant zien wie je van binnen bent.

Als het over kleding gaat is er vaak het idee dat dat vanzelf moet gaan
Dat we allemaal wel weten hoe je leuke setjes maakt en je fijn kunt voelen in je kleding. Maar het gekke is, dat we hier nooit les in krijgen op school, terwijl je je wel elke dag moet aankleden. Hierdoor hebben veel vrouwen het gevoel dat ze niet goed zijn in kleding. En dat is jammer, want als je geen vertrouwen hebt in je kleding, straal je vaak ook geen zelfvertrouwen uit. Je zit minder lekker in je vel als je kleding je niet blij maakt.

De oplossing is simpel
Aan de slag met die kast. Leren over wat jij mooi vindt, wat jij prettig vindt om te dragen en wat bij jou past. Er is niet 1 oplossing voor iedereen. Als je weet wat voor jou werkt, krijg je vertrouwen om nieuwe combinaties te maken en met je kleding te laten zien wie je bent. Daar ga je vandaag een begin mee maken.

nu in de aanbieding:
geen €299, maar €147