ja, jij kunt het ook:

van trend
naar tijdloos

Heel verleidelijk al die trends, maar wat kies je als je wil investeren in tijdloze items? En bij welke duurzame merken kun je terecht voor een aanvulling op je capsule wardrobe? Ik vertel het je!

Live presentatie op donderdag 3 november om 20:00
Kun je er niet bij zijn? Je ontvangt de opname plus complete presentatie en trendgids de volgende dag in je mail:

nu voor slechts 15 euro
in plaats van 43 euro
inzicht in de trends die bij jou passen

hoe zo'n lezing eruit ziet?

Hier zie je een voorbeeld, de lezing van winter 2021 in 6 minuten. De échte lezing duurt 2 uur, vol tips, duurzame merken en kleurenpaletten:

Herkenbaar?

De nieuwe wintercollectie hangt in de winkels! Heel verleidelijk al die trends, maar wat kies je als je wil investeren in tijdloze items? En bij welke duurzame merken kun je terecht voor een aanvulling op je capsule wardrobe.

DE LEZING ‘VAN TREND NAAR TIJDLOOS’ GEEFT JE DE ANTWOORDEN

Je gaat van trend naar tijdloos wanneer je kleding koopt die bij je past, want dan ben je nooit uit de mode. In mijn presentatie ga ik uit van de 4 kleurseizoenen en hun subtypes: lente (licht, helder, warm), zomer (licht, koel, gedempt), herfst (warm, gedempt, diep) en winter (koel, diep, helder). Als je weet welk type je bent, is de presentatie extra waardevol.

Voorbeelden uit de trendpresentatie

alle trendkleuren voor 2022 en achtergrondinformatie over trends

de nieuwe collectie van 20 duurzame merken + waarom deze merken duurzaam zijn

de trendkleuren per subtype plus een mini capsule wardrobe ter inspiratie

kleurenpaletten per seizoen en per subtype

5/5
"Super fijn om meer inzicht te krijgen in duurzame merken en om voorbeelden te zien van passende kleuren voor elk kleurtype. Het is een mooie aanvulling op de cursus capsule wardrobe en het helpt mij echt om de vertaalslag te maken naar mijn eigen kast."
Famke
5/5
"Ik vond het heel leerzaam om meer inzicht te krijgen in wat bij mij past en hoe ik ervoor zorg dat ik duurzaam kan kopen. De lezing is dus echt de moeite waard: informatie, inspiratie en praktische voorbeelden. Je kunt meteen aan de slag!"
Anouk
5/5
"Laura’s enthousiasme voor de capsule wardrobe, duurzame mode en de juiste kleuren om te dragen werken zeer aanstekelijk. Superveel kennis, goede ideeën en deskundig uitgevoerd. Echt de moeite waard en een prachtig naslagwerk toe!"
Annemieke

Dit kun je verwachten

In een 2 uur durende lezing bespreek ik de trendkleuren voor WINTER 2022 én de nieuwe collectie van minimaal 20 duurzame modemerken. Na afloop weet je:

nu voor slechts 15 euro
in plaats van 43 euro
inzicht in de trends die bij jou passen

Weet je -nog- niet welk kleurtype je bent?

De lezing geeft veel informatie over mooie duurzame merken, maar de voorbeelden zijn gekoppeld aan de kleurtypes. Als je weet welk kleurtype je bent is de presentatie het interessants.

Wil je hier meer over leren? Dan kun je de cursus Capsule Wardrobe volgen.

Let op: het is soms best lastig om je eigen kleurtype te zien. De cursus geeft voor velen uitsluitsel, maar niet voor iedereen. Als je het zeker wil weten, boek een kleurenanalyse bij een kleurenconsulente, dan kijkt een professional met je mee.