Dit ben ik2024-06-03T17:31:55+02:00

de huidige cursus is vol
>> je kunt je hier aanmelden voor de wachtlijst
dan mail ik je als eerste wanneer er weer een groep start

ontdek je eigen handleiding in 10 kleuren
om écht gezien te worden zoals je bent

De worsteling van veel vrouwen

Het is altijd druk (op werk, de kinderen, verbouwen, zorgen voor anderen en niet voor jezelf) en de dag begint al met gedoe als je je aankleedt… Je kledingkast laat zien hoe het met je gaat. Dat voel je, want elke keer als jij de deuren opentrekt, voelt dat confronterend. ‘Ik heb niets om aan te trekken, ik zou beter voor mezelf moeten zorgen, ik wil het wel veranderen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen, laat staan waar ik de tijd vandaan moet halen’.

Je hebt het idee dat je omgeving van alles van je verwacht. Dat je snel en gevat moet reageren. Dat het goed zou zijn als je hakken draagt of mooie make-up, terwijl je daar eigenlijk niet blij van wordt. Dat je harder en duidelijker moet praten dan bij je past.

Je doet zo hard je best om te voldoen aan alle verwachtingen, dat je eigenlijk niet goed meer weet wie JIJ bent. Wat belangrijk is voor jou en wat jij nodig hebt om je fijn te voelen vandaag.

Dat kan gelukkig anders​

Stel je voor dat je een test doet die inzicht geeft in wie jij in je kern bent, welke dingen jou energie geven en hoe je dat allemaal op voor jou de fijnste manier doet. En stel je voor dat de kleuren die je draagt je daarbij helpen.

Klinkt vaag? Is het niet
Je kleding speelt een grote rol in je leven. Met kleding laat je aan de buitenkant zien wie je van binnen bent. Op ieder moment van de dag. Stel je voor dat je een belangrijk gesprek voert in je huispak. Dat voelt niet lekker hè? Maar ook: wat zeg je onbewust tegen jezelf als wil uitrusten en beter worden in die oude, verwassen joggingbroek in een kleur die je eigenlijk niet zo mooi vindt? Je verdient anders. Je verdient beter.

En dat is waar Dit ben ik je helpt
En weet je wat het fijnste is? Het is allemaal goed, als jíj je er goed in voelt. Je hóeft geen strakke rok te dragen waarin je niet kan bukken om het speelgoed in de woonkamer op te ruimen. Je hoeft geen hoge hakken aan naar je werk als jij liever met je voeten stevig op de grond staat.

totale waarde meer dan 600 euro
deze ronde doe je mee voor €367

Ik weet hoe je je voelt

Ik zie je
Je schuift je eigen ontspanning en plezier op de lange baan. Heb je eens een uurtje voor jezelf, dan maak je je druk om die 80 nuttige klussen die nog op je liggen te wachten, waardoor je nog niet geniet van je vrije tijd.

Eigenlijk weet je ook niet goed waar je dan wel energie uit haalt
Want je leven is zo veranderd, dat je niet meer voelt wie je bent en wat je blij maakt.

Je doet je best, maar het lukt niet
Je leest weer een zelfhulpboek, probeert weer een keer te sporten. Zegt uiteindelijk wel een keer nee, maar beseft dan dat je allang over je grenzen bent gegaan. Je bent moe. Je snauwt vaker dan je lief is. Je baalt van jezelf, want je ziet er niet zo leuk uit als al die andere vrouwen en je zelfvertrouwen is ver te zoeken.

Tegelijkertijd ben je je bewust van alle gedachten en zorgen in je hoofd
Maar je hebt geen idee hoe je ze stopt. Hoe je weer gewoon tevreden kan zijn.

Je kleding kan je helpen
Onderzoek wijst uit dat als je outfit goed voelt en klopt met je persoonlijkheid, dat het je zelfvertrouwen geeft en je stemming en prestaties verbetert. De juiste kleuren dragen helpt om grenzen aan te geven, de ruimte in te nemen die je verdiend en jezelf vol zelfvertrouwen te laten zien.

Welke kleur?
Dat is voor iedereen anders. Er is niet 1 manier om dingen te doen. Ik help je om het op JOUW manier te doen.

Ken je die tv-programma’s waarin mensen een make over krijgen?
Dát is wat Dit ben ik met je doet. Dat gevoel als mensen eindelijk in de spiegel kijken en huilen van geluk en opluchting. Maar dan op een dieper niveau, omdat we beginnen met je binnenkant en je alle handvatten krijgt om dat vast te houden.

totale waarde meer dan 600 euro
deze ronde doe je mee voor €367

Dit ben ik leert je…

 • dat je goed bent zoals je bent — en dat vóel je
 • hoe jij een leven leeft dat voor je werkt, in plaats van tegen je
 • hoe je in balans blijft en meer rust ervaart, wanneer jij helemaal in je element bent
 • wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn
 • wat je verlangens zijn en waarom
 • hoe je controle krijgt over je leven
 • welke kleuren bij je passen en hoe je daarmee laat zien wie je bent
 • dit allemaal door te voeren in je geluksgarderobe, waardoor jij iedere dag een
  kleur draagt waar jij je op je best in voelt — met alle geluksgevolgen van dien

Weet je, ik kan je niet beloven dat je een 100% fantastisch leven leeft na deze cursus

Hoeveel ik je dat ook gun en hoe je dat ook verdient. Ik beloof je dat ik je alle handvatten geef om te ontdekken wat jij belangrijk en fijn vindt, zodat je daarnaar kan leven. Je krijgt je persoonlijke handleiding. Je leert (weer) te zijn wie je bent, met behulp van 10 kleuren die ervoor zorgen dat jij jezelf beter begrijpt in kleuren die je laten voelen dat je er mag zijn.

meer dan 140 tevreden cursisten gingen je voor

zij beoordelen de cursus gemiddeld met een 8,9

Ik weet hoe je je voelt…

… en daarom gun ik het je zo om het te veranderen. Omdat ik zie wat het voor mij betekent om te omarmen wie ik écht ben. En dat kan het ook voor jou doen.

Ik ben Laura de Jong —beter bekend als Laura Lagom
Lagom leven betekent dat je leeft vanuit jouw natuurlijke staat van zijn. Je hoeft niet te streven naar wie je niet bent, je hoeft geen dingen leuk te vinden, omdat de massa daar zo enthousiast over is. Je mag gewoon zijn wie je bent.

Ik ben anders dan ‘de gemiddelde vrouw’
Worstelde lang met wie ik nu echt ben, hoe mijn hoofd werkt, wat me blij maakt en vooral: wat ik nodig heb om een voor mij fijn leven te leven. Ik probeerde van alles, van psycholoog tot mindfulness, van yoga tot tientallen zelfhulpboeken. Het hielp heus een beetje, maar ik kon nooit echt een passend antwoord vinden op mijn vragen…

Totdat ik de Persoonlijke Kracht methode ontdekte
Aan de hand van kleur werd omschreven wat mijn kracht is, hoe ik mezelf zie en welke thema’s er in mijn leven spelen. Ik snapte ineens waarom mijn eerdere oplossingen niet genoeg hielpen: ze gaan uit van eenzelfde stappenplan voor iedereen. Terwijl de invulling van geluk, plezier en ontspanning voor iedereen anders is.

De kleuren waren zo bizar treffend
Ik moest en zou er meer over weten. Ik schreef me dezelfde week nog in voor de opleiding Persoonlijke Kracht. En nu geef ik door aan anderen met deze cursus wat mij zo helpt: jouw eigen gebruiksaanwijzing. Een handleiding waarmee alles op zijn plek valt.

Dit zeggen de tevreden vrouwen die je voorgingen…

Na Dit ben ik…

 • sta jij voor wie je bent
 • weet je precies wat jou helpt
 • maak je keuzes die jíj belangrijk vindt
 • herinner je jezelf iedere dag aan dat je goed bent zoals je bent

Dit is hoe de cursus eruit ziet:

Lekker praktisch
Ik help je stap voor stap, samen gaan we aan de slag met de 10 kleuren van jouw gebruiksaanwijzing.

STAP 1. MELD JE AAN
Je krijgt een uitnodiging om jouw Persoonlijke Kracht-test te maken.

STAP 2. CADEAUTJES PER POST
Een week voor de cursus start ontvang je jouw eigen Dit ben ik-pakket, speciaal voor jou samengesteld op basis van jouw 10 kleuren. Je ontdekt nu alvast jouw allerbelangrijkste kleur…

STAP 3. STEEDS MEER JEZELF
In 4 online live sessies ontdek je jouw 10 kleuren. Bij de sessies horen verrassingen en opdrachten, om ook echt toe te passen wat je hebt geleerd.

 • De huidige groep is vol, je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst
 • De sessies zijn introvert-vriendelijk: je mag live vragen stellen, maar ook via de chat of vantevoren. Als je het fijn vindt, kun je ook meedoen met je camera uit.
 • Gemiddeld is ongeveer de helft van de deelnemers er live bij. Het is niet erg als je er niet live bij kunt zijn, je kunt je vragen vantevoren insturen en de sessie terugkijken wanneer jij het fijn vindt.
 • Ook tussen de sessies in kun je vragen stellen, ik beantwoord ze binnen 24 uur.

STAP 4. PRAKTISCH AAN DE SLAG
Na iedere sessie ontvang je een verslag, met meer informatie over jouw persoonlijke kleuren. Fijn om nog eens rustig na te lezen.

Tussen iedere stap heb je 2 weken de tijd om alles rustig na te lezen en de opdrachten uit het werkboek te maken. Je kunt de stappen onbeperkt terugkijken, dus geen probleem als je er niet live bij kunt zijn of er later nog meer aan de slag wil.

totale waarde meer dan 600 euro
deze ronde doe je mee voor €367

De thema’s van de sessies:

SESSIE 1: DIT BEN IK ECHT


 • Wie ben je als je echt jezelf mag zijn en niet met iedereen rekening hoeft te houden
 • Hoe doe jij dingen op een manier die bij je past
 • Welk element is bij jou het sterkst: aarde, water, vuur of lucht? En ben je nu in je element?
 • Hoe je verder kunt komen als je vastloopt & tegelijkertijd ook goed voor jezelf zorgt

SESSIE 2: DIT KAN IK MAKKELIJK


 • Inzicht in wat jou speciaal maakt, ook al vind je dat zelf heel normaal
 • Zo blijf je trouw aan jezelf, ook als er aan je getrokken wordt
 • Welke thema’s het belangrijkste zijn voor jou, hou dit in de gaten als je grote beslissingen neemt voor jezelf
 • Waarom sommige kleuren je zo blij maken en andere kleuren je energie kosten

SESSIE 3: DIT WIL IK GRAAG

 • Inzicht in waarom je nu wellicht vaak moe bent, te weinig tijd hebt of weinig zelfvertrouwen ervaart
 • Je kunt niet alles in je leven, zo leer je focussen op wat het belangrijkste is voor jou
 • Grenzen aangeven en keuze maken: waar zeg jij voortaan ja tegen en – vaak belangrijker – waar nee
 • Bereik wat je wil op een manier die bij je past

SESSIE 4: ZO LAAT IK MEZELF ZIEN


 • Hoe kun je écht jezelf zijn, zonder je aan te passen aan wat je omgeving van je verwacht
 • Zo laat je aan de buitenkant zien, wie je van binnen bent
 • Hoe je jouw persoonlijke kleuren combineert met jouw kleurtype (en waarom je persoonlijke kleuren soms heel anders zijn dan je kleurtype)
 • Inspiratie en tips speciaal voor jou: zo kun je meer leiderschap nemen over je leven.
 • Werk en hobby’s die echt bij jou passen

Is deze cursus iets voor jou?

Ja, als je door grote veranderingen gaat in je leven
Veel van mijn cursisten hebben bijvoorbeeld jonge kinderen, maken een burn-out door of zijn in de overgang. Dan verandert je lijf vaak, maar jij en je behoeftes ook. Ik weet nu uit ervaring dat de Persoonlijke Kracht test veel inzicht kan geven in wie je nu bent, los van verwachtingen van je omgeving. Dat heeft me veel rust gegeven en energie om te genieten van de dingen die ik belangrijk vind.

Als je beter voor jezelf wil zorgen, maar niet goed weet hoe
Dat herken ik, ik leefde letterlijk in het rood. Voor de buitenkant werkte het fantastisch, ik werd meer gezien en mijn bedrijf groeide als kool. Toen ik de Persoonlijke Kracht test deed, schrok ik van de uitslag. Dat was niet hoe mijn kast en mijn leven eruit zagen. Ik begreep ineens waarom ik zo moe was. Ik heb 12 jaar lang in het rood geleefd. De kleur paste bij mijn ambities, maar niet bij wie ik ben en hoe ik dingen op een ontspannen manier doe. Dat mag veel introverter, concreter en met meer rust. Nu ik eindelijk snap wie ik echt ben.

Je hoeft niet te wachten tot je ‘af’ bent
Sorry, dat moment komt namelijk niet. Je neemt altijd jezelf mee, bepaalde thema’s die steeds maar weer terugkomen. Je nu bewust zijn waar jouw uitdagingen liggen, helpt je elke dag.

Ik gun jou nú een lagom leven
Lagom leven betekent dat je leeft vanuit jouw natuurlijke staat van zijn. Je hoeft niet te streven naar iets dat je niet bent, maar je hoeft jezelf ook niet te verstoppen. Als je weet wie je echt bent, hou je je leven makkelijker in balans. Zelf gebruik ik kleur als symbool om te duiden wie je bent. Kleur geeft je inzicht in jouw grootste kracht, de dingen die je goed kunt, maar ook je valkuilen en hoe je jouw balans kunt bewaken.

Vind je het spannend om te investeren in jezelf?
Dat begrijp ik. Mocht je na de eerste live sessie denken: dit past niet bij mij, dan neem je contact met me op en krijg je je geld terug.

Misschien ken je me al van…

“Mode is niet hetzelfde als shoppen”

“Een capsule wardrobe geeft rust, bespaart tijd en geld.”
“Waarom moet het altijd veel, snel en goedkoop?”
“Hoe voorkom je al die miskopen?”

“Dragen wat je al hebt is het allerduurzaamst.”

“Nu draag ik alles met plezier en ervaar ik meer rust.”

Veelgestelde vragen:

Ik houd helemaal niet zo van opvallende kleuren in mijn kleding. Moet ik dit dan toch dragen?2024-01-18T20:04:35+01:00
Je móet helemaal niets. En vaak komen er ook geen hysterische kleuren uit de test als dat niet bij je past. Er is ook altijd een mouw aan te passen: is jouw kleur okergeel, maar draag je dat liever (nog) niet? Dan kan je ook een hemdje in die kleur aantrekken als je toch wil proberen wat dat doet voor je zelfvertrouwen.
Kan ik alles onbeperkt terugkijken?2024-01-18T20:14:29+01:00

Alle video’s en informatie over de opdrachten en JOUW kleuren op de Academie kun je onbeperkt terugkijken zolang de Academie in deze vorm bestaat. Fijn, als je nog even wil checken hoe het ook alweer zat met rood of roze.

In verband met jouw privacy verwijder ik jullie vragen en live sessies 3 maanden na afloop van de cursus van de Academie.

Wat als ik de cursus niks vind?2024-03-04T21:06:38+01:00

Stuur me dan binnen 48 uur na de eerste live sessie van de cursus een mail op info@lauralagom.com, dan krijg je je geld terug.

Kan ik in termijnen betalen?2024-01-18T20:17:44+01:00

Ja, dat kan! Tijdens het afrekenen kun je bij het veld voor de kortingscode termijnen invullen. Dan betaal je nu de helft en over een maand de tweede helft. Stuur me gerust een mail info@lauralagom.com als ik je erbij kan helpen.

Ga naar de bovenkant