Je kast lenteklaar
in 20 minuten

gratis workshop + stappenplan

Niets leuks meer in je kast? Ho stop, er ligt vaak meer dan je denkt. In deze workshop ontdek je wat er allemaal nog ligt én wat je kunt leren van de kleding die je niet draagt.

Binnen enkele minuten ontvang je de gratis workshop in je mail en kun je aan de slag!

 

over Laura Lagom

altijd iets om aan te trekken

Ik ben Laura en lagom is het Zweedse woord voor genoeg. Niet teveel maar ook niet te weinig. Je hoeft niet te streven naar iets dat je niet bent, maar je hoeft jezelf ook niet te verstoppen. Dat doe ik aan de hand van kleur en kleding. Met kleuren kleding laat je aan de buitenkant zien wie je van binnen bent.

 

Als het over kleding gaat is er vaak het idee dat dat vanzelf moet gaan. Dat we allemaal wel weten hoe je leuke setjes maakt en je fijn kunt voelen in je kleding. Maar het gekke is, dat we hier nooit les in krijgen op school, terwijl je je wel elke dag moet aankleden. Hierdoor hebben veel vrouwen het gevoel dat ze niet goed zijn in kleding. En dat is jammer, want als je geen vertrouwen hebt in je kleding, straal je vaak ook geen zelfvertrouwen uit. Je zit minder lekker in je vel als je kleding je niet blij maakt.

 

De oplossing is simpel. Aan de slag met die kast. Leren over wat jij mooi vindt, wat jij prettig vindt om te dragen en wat bij jou past. Als je dat weet, krijg je vertrouwen om nieuwe combinaties te maken en met je kleding te laten zien wie je bent. Daar gaan we vandaag een begin mee maken.