Ik wil een eigen stijl in 5 stappen (podcast)

Misschien denk je dat je een uitzondering bent als je het moeilijk vind om je eigen stijl te ontdekken. Ik kan je vertellen, je bent hierin absoluut niet alleen. Het is de meestgestelde vraag die ik krijg: Ik heb geen idee wat mijn eigen stijl is en welke kleuren me goed staan, help.


Het is niet gek als je hiermee worstelt. Je moet je elke dag aankleden, maar we krijgen hier nooit les in op school. Sterker nog, we horen vooral wat je NIET moet doen, wat je NIET mag laten zien van jezelf of welke trends je MOET volgen.

In deze podcast deel ik de 5 stappen naar een eigen stijl

inclusief opdrachten als je zelf aan de slag wil:
stap 1 – het onderzoeken van JOUW dromen
stap 2 – welke kleding heeft JOUW leven nodig?
stap 3 – wat zijn JOUW kleuren?
stap 4 – JOUW beste combinaties
stap 5 – het opruimen van JOUW kast en ballast

🌿 Het gratis werkboek uit de podcast kun je hier aanvragen:
>> Download het gratis werkboek in 5 stappen jouw eigen stijl

🌿 Vind je het fijn om de 5 stappen samen te doorlopen? Dan is de Capsule Wardrobe Cursus geschikt voor jou. Als je een ticket koopt kun je direct zelf aan de slag én je mag automatisch meedoen met de eerstvolgende groep:
>> Meer informatie over de Capsule Wardrobe Cursus

🌿 Heb je een vraag of wil je overleggen of de cursus iets voor jou is? Stuur me een DM op Instagram @lauralagomcom
Ik denk graag eerlijk met je mee!

Gepubliceerd op: 13 september 2022Categorieën: podcast