Help Wat Moet Ik Nu Weer Aan2024-05-16T13:40:46+02:00

De deuren gaan bijna sluiten
Doe nu mee met 50% korting
>> aanmelden kan hier

in 30 dagen je capsule wardrobe:
een kast met alleen maar favorieten

Begin iedere dag fijn. Open je kledingkast waar alleen maar dingen in hangen die je blij maken en trek een outfit aan waarin jij je goed voelt!

Je kast hangt vol met dingen die je niet aan wil of hij is hartstikke leeg. Welke van de twee het ook is — de uitkomst is hetzelfde: je hebt niets om aan te trekken. Je schuift ‘s ochtends wat hangers heen en weer, komt weer die ene jurk tegen die je misschien een keer gaat passen, stuit op die broek die je bewaarde voor als je gaat klussen en..

Je staat uiteindelijk weer voor de spiegel in een outfit waar je je niet prettig in voelt.

Dat kan anders. En precies dat leer je in de cursus Wat moet ik nu weer aan 

doe nu mee met 50% korting
voor slechts €97

Wat moet ik nu weer aan? Zo veel vrouwen hebben geen idee van wat nou eigenlijk bij ze past: qua kledingstukken, kleur en stijl.

Het is iedere ochtend gedoe, want je moet toch íets aan en je voelt elke keer weer dat het allemaal niet goed genoeg is. Misschien zelfs wel dat jij niet goed genoeg bent…

Maar je weet ook niet hoe je het moet oplossen. Je vindt het lastig tijd vrij te maken voor jezelf om nou eindelijk eens uit te vinden welke kleding je goed staat en waar je je ook prettig in voelt. Die rommelige kast opruimen lijkt een grotere opgave dan de was wegwerken.

En winkelen? Dat brengt je alleen maar meer frustratie: miskopen, niet kunnen vinden wat je wil en met hetzelfde ontevreden gevoel dat je iedere ochtend al hebt weer naar huis gaan.

De cursus ‘Wat moet ik nu weer aan‘ leert je

 • je eigen stijl te vinden waarin je straalt én jezelf bent
 • een kledingkast te hebben die je iedere ochtend blij maakt
 • alleen maar items te hebben waar je je lekker in voelt
 • te stoppen met twijfelen, want je kan alles met elkaar combineren (en je weet hoe je dat doet)
 • duurzame keuzes te maken
 • moeiteloos en vol vertrouwen outfits aan te trekken waarin je je gezien voelt
 • met gemak kleding te kopen die je voor de verandering ook écht draagt, omdat je nu precies weet waar je op moet letten voordat je je pinpas trekt (nooit meer miskopen!)
 • afscheid te nemen van de kledingstukken die je toch nooit draagt

Kortom: na Wat moet ik nu weer aan heb jij een kledingkast die je het gevoel geeft dat jij er mag zijn.

En je hoeft het niet alleen te doen. We doen het samen.
Stap voor stap. In 30 dagen. Denk je eens in hoe je leven en jij eruitzien over een maand?

 • meer dan 2.000 vrouwen gingen je voor
 • leer van een vrouw die hetzelfde voelde als jij
 • ik heb 12 jaar ervaring als kleur- en stijlconsulente
 • ik studeerde fashion & branding aan het Amsterdam Fashion Institute
 • als afstudeerproject kocht ik in 2010 een jaar lang geen kleding en leerde daardoor wat je écht nodig hebt in je kast
 • ik heb sinds 2015 een capsule wardrobe met maximaal 35 kledingstukken, inclusief schoenen en jassen
 • vanaf 2024 koop ik maximaal 5 nieuwe kledingstukken per jaar

doe nu mee met 50% korting
voor slechts €97

Je zag me al in deze bladen

“Mode is niet hetzelfde als shoppen”

“Een capsule wardrobe geeft rust, bespaart tijd en geld.”
“Waarom moet het altijd veel, snel en goedkoop?”
“Hoe voorkom je al die miskopen?”

“Dragen wat je al hebt is het allerduurzaamst.”

“Nu draag ik alles met plezier en ervaar ik meer rust.”

Dit is hoe de cursus eruit ziet:
Lekker praktisch

 • Ontvang na betaling direct de video’s en het digitale werkboek in je mailbox, zodat je meteen van start kan
 • 16 mei 2024 starten we met de groep om alles samen door te lopen: 1 stap per week en dat kost je gemiddeld 2 uur per week
 • In 30 dagen volg je 5 modules: iedere donderdag ploft er een pdf-werkboek in je mailbox met de opdrachten — ook die doe je op jouw moment
 • Op een besloten website krijg je tips, lees je mijn ervaringen en heb je een veilige plek om al je vragen te stellen
 • Aan het einde van de cursus gaan we opruimen, die laatste hobbel nemen we samen tijdens een live sessie
 • De energie van de groep helpt en inspireert je om de stappen te zetten
 • ‘Wat moet ik nu weer aan’ is in de aanbieding en kost nu geen €299, maar €97

BONUS! Natuurlijk krijg je ook cadeautjes — om te vieren dat je in jezelf investeert.

Bonus 1: ruim je kledingkast op voor meer rust
Veel kledingkasten bestaan voor een deel uit kleding die niet meer past. Omdat je lichaam is veranderd — of juist je stijl. Weg met die ballast! Dankzij deze bonus vind je een goede bestemming voor die items en heb jij weer ruimte in je kast, hoofd en leven.

Bonus 2: vol vertrouwen investeren in nieuwe kleding
Koop kleding die bij jou en je leven past. Kleding waar je iedere dag weer blij mee bent.

Dit zeggen de tevreden vrouwen die je voorgingen…

Voor en na

In maar 5 stappen naar een kast die bij je past Deze cursus is praktisch én gaat verder dan een oppervlakkige tip als ‘koop jumpsuits als je je prettig voelt in een makkelijke outfit’.

Je leert:

1. Ontdek je doelen en dromen
Vind uit wat belangrijk is voor jou en wanneer jóuw kast je blij maakt. We maken een moodboard en inventariseren wat je nu al hebt. Soms heb je al briljante stukken in je kast hangen waar je geen weet van had!

2. Kijk met liefde naar jezelf en je leven
Jij bent precies goed zoals je nu bent. Leer met liefde naar jezelf en je spiegelbeeld te kijken en ontdek welke kleding jouw (gewenste) leven nodig heeft.

3. Maak je persoonlijke kleurenpalet
Geen opmerkingen meer als Voel je je niet lekker? Je ziet zo bleek. Je vindt uit welke kleuren jou het mooist staan en maakt je eigen, persoonlijke kleurenpalet. Je hoeft niet altijd zwart te dragen, omdat dat zo lekker afkleedt. 

4. Vind je eigen stijl
Tips over pasvormen en combineren. Ja, ook jj kunt leren combineren. Alles komt samen in jouw persoonlijke stijlpaspoort.

5. Krijg de kast die bij je past
Samen ruimen we je kast op, zodat alleen je favorieten overblijven. Wat mag je loslaten? Kan die broek die je bewaart totdat je erin past weg? Mét tips over duurzaamheid, want je durft te investeren in goede items, omdat je zeker weet dat het een gouden greep is.

doe nu mee met 50% korting
voor slechts €97

nu in de aanbieding:
geen €299, maar €147

Ik stond ook waar jij nu staat: 2 kleine kinderen, een huis verbouwen, mijn werk als zzp’er, lockdowns, thuisonderwijs en vooral heel weinig tijd voor mezelf.
Ik verloor
mezelf compleet uit het oog.

Mijn kledingkast stond symbool voor mijn leven. De joggingbroek met slobbervest liet precies zien hoe ik me voelde. Moe, futloos en al het plezier kwijt. Ik keek in de spiegel en was er he-le-maal klaar mee. Het was tijd voor verandering. Voor verbetering. Tijd om mezelf en mijn kast op orde te brengen. Ik bundelde alles wat ik de afgelopen 13 jaar leerde over kleding en stijl en ging aan de slag.

In 2010 kocht ik een jaar lang geen kleding. Het gaf zo veel rust om nieuws nieuws te (hoeven) kopen. Ik ontdekte ook dat ik 80% van de tijd maar 20% van mijn kleding droeg. En met mij velen anderen. Tijdens de opleiding tot kleur- en stijlconsulent leerde ik anderen uit te leggen en te laten ontdekken welke kleding bij ze past, waar ze zich fijn in voelen en waarom ze zo veel complimenten krijgen over die ene jurk, terwijl ze zich in die andere trui het liefst verstoppen.

Ik stopte met het volgen van trends en ontdekte mijn eigen stijl. Door me te focussen op de 20% van de kleding die ik wél graag draag, eindigde ik met een Capsule Wardrobe: een kast met alleen maar favorieten. 30 items die allemaal met elkaar te combineren zijn, waar ik me heerlijk in voel en waar ik alles in kan doen wat ik wil.

Door liefde te stoppen in m’n kast, stop ik liefde in mezelf. Ik accepteer m’n veranderde (moeder)lijf en koop broeken in een maatje groter, waardoor ze me nog beter staan en veel lekkerder zitten. Ik focus me op mijn beste kleuren, waardoor ik me ook krachtig voel op een minder goede dag. Ik doe geen miskopen meer, want ik weet wat mijn behoeftes zijn en wat precies benadrukt wat ik wil. Trends en onzekerheid zijn verleden tijd en dat voelt heerlijk.

En het lijkt misschien oppervlakkig… om over kleding te praten, terwijl de wereld in de brand staat en jij niet lekker in je vel zit. Maar onderzoeken laten zien dat kleding een psychologisch hulpmiddel is. Dat je je stemming verbetert met kleding, als je je lievelingskleur of -stof draagt. Een kledingkast die bij je past, geeft dopamine af in je hersenen, waardoor je je beter voelt en je zelfvertrouwen en productiviteit verbeteren. het ontdekken van je eigen stijl, heeft alles te maken met staan voor wie jij wil zijn en goed voor jezelf zorgen.

Voor mij maakt het iedere ochtend het verschil. Ik hoef niet te twijfelen over wat ik aan doe. Alles past en alle kleding maakt me blij. Ik mag er zijn en mijn kast helpt me daarbij.

Is ‘Wat moet ik nu weer aan’ iets voor jou? Misschien heb je het idee dat je te druk bent. Zo veel ballen hoog te houden en dan moet je er ook nog een cursus bij doen. Juist dan is dit een mooi cadeau aan jezelf. Weet je, als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Als jij jezelf niet op 1 gaat zetten, blijft je agenda en je leven volstromen met alles wat je moet doen voor anderen. Je kledingkast staat symbool voor je leven. Liefde voor je kast is liefde voor jezelf.

Misschien wil je eerst nog afvallen. Wachten tot je in rustiger vaarwater komt. Tot er een goed moment is. Het juiste moment is nu. Want deze cursus leert je hoe je je kast geschikt maakt voor je leven NU. En, hoe je je kast weer aanpast als je leven verandert. Zonder daar honderden euro’s voor uit te hoeven geven…

Hoe het leven er volgende maand of over een half jaar uitziet weet niemand zeker. Maar dat je morgen, overmorgen en volgende week kleding aan moet wel. Dus probeer te bedenken waar je NU behoefte aan hebt als je je kast open doet in de ochtend. Zet je kast niet op pauze en je leven al helemaal niet. Het leven is niet pas geslaagd met 10 kilo minder of als je weer een baan hebt.

Je verdient het ook NU om jezelf te laten zien. Om blij te zijn met je kleding, je spiegelbeeld en je leven.

Veelgestelde vragen:

Hoeveel uur per week ben ik hier mee bezig?2023-11-23T21:08:48+01:00

Dat bepaal je lekker zelf. Reken op twee uur per week om de video’s te kijken en de opdrachten te doen, maar hoe meer ruimte voor jezelf je vrij maakt om er mee bezig te zijn, des te meer je eruit kunt halen. Aan het eind van de 30 dagen is het raadzaam om minimaal een dagdeel vrij te houden om je kast echt op te ruimen. Een hele dag is nog fijner, maar ik snap het goed als dat niet lukt. Het mag stap voor stap, een volgend seizoen kun je weer makkelijker afscheid nemen van wat je niet meer nodig hebt.

Het lukt me niet om de opdrachten meteen te doen. Kan ik dan toch meedoen?2024-03-09T08:53:22+01:00

Jazeker, je krijgt toegang tot de Laura Lagom Academie waar je de video’s onbeperkt kunt bekijken. Alleen de vragen worden i.v.m. privacy van jullie als deelnemer verwijderd 3 maanden na afloop van de cursus. Dat is meteen een lekkere stok achter de deur om het tempo van de cursus te volgen.

Hoe krijg ik de opdrachten?2024-03-09T08:58:29+01:00

Je ontvangt de opdrachten in de Laura Lagom Academie. Die kun je uitprinten en invullen, maar een schriftje waar je de antwoorden in schrijft werkt ook. Het is mogelijk om een geprinte versie van het werkboek bij de cursus te bestellen. Je ontvangt hierbij meteen 12 knipvellen in de 12 kleurtypes om je kleurenpalet mee te maken.

De achtergrondinformatie en tips deel ik ook via de Laura Lagom Academie. Als je meedoet aan de cursus ontvang je toegang tot deze site. Dan heb je alles lekker bij elkaar.

Kan ik vragen aan je stellen?2023-11-23T21:08:48+01:00

Ja, via de Laura Lagom Academie. Iedere week heeft een speciale plek waaronder je al je vragen kwijt kunt. Ik beantwoord ‘m binnen 24 uur, vaak veel sneller.

Moet ik net zoveel kleur gaan dragen als jij?2023-11-23T21:08:48+01:00

Nee hoor, dat bepaal je zelf. Ik help je wel om jouw eigen kleurenpalet te ontdekken, ook als je nu vooral zwart draagt.

Moet ik veel nieuwe kleding kopen?2023-11-23T21:08:48+01:00

Nee, juist niet. We gaan winkelen in jouw eigen kast, dat is de basis. Ik leer je wel hoe je op lange termijn verder kunt bouwen aan je kast die bij je past. Dus als je juist toe bent aan wat nieuws, kun je ook met de cursus uit de voeten.

Ik koop weinig kleding, heeft meedoen dan wel nut?2023-11-23T21:07:54+01:00

Ha, wat fijn dat je bewust consumeert. Veel vrouwen vinden hun kast opruimen het moeilijkste deel van de cursus, dat kun je dan mooi overslaan. Ik zie vaak dat vrouwen die zo duurzaam mogelijk leven moeite hebben om geld uit te geven aan materiële zaken (ik voel me ook vaak ongemakkelijk als ik iets nieuws heb gekocht). De cursus helpt je om miskopen te voorkomen en voor de lange termijn te investeren in je eigen stijl, duurzamer wordt het niet. En de tips zijn extra goed toe te passen op een vintage garderobe, omdat die veel meer eigen is dan een fast fashion kast.

Er zijn ook opvallend veel cursisten (bijna de helft) die hun kast de afgelopen jaren verwaarloosd hebben. Vaak omdat ze weinig tijd besteden aan zichzelf, bijvoorbeeld omdat ze moeder zijn geworden. Daar staan we in de cursus uitgebreid bij stil en het kan een mooi startpunt zijn om wat meer liefde aan jezelf te geven.

Wanneer start de volgende cursus?2024-03-09T08:59:54+01:00

Als je een kaartje koopt, kun je meteen zelf aan de slag. Je mag dan ook meedoen met de volgende groep, die start 16 mei 2024,  welkom!

Wat als de cursus toch niet bij me past?2024-03-04T21:06:45+01:00

Stuur me dan binnen 14 dagen na start van de cursus een mail op info@lauralagom.com, dan krijg je je geld terug.

Titel

Ga naar de bovenkant