6 kledingstukken, 30 combinaties met Honest-Rosie

Duurzaam modemerk Honest-Rosie laat zien dat het kan. Met 1 broek, 1 tuniek, 1 blouse, 1 rok, 1 trui en 1 blazer maak je 30 verschillende combinaties.

Echt waar, het kan. Het werkt zo:

Heb jij een volle kast, maar niks om aan te trekken?

Ruim dan eerst je kast op en doe zoveel mogelijk kleding weg.

Less is more. Ik ontdekte het tijdens mijn deelname aan Project 333. Hierbij had ik steeds 33 kledingstukken in mijn kast voor 3 maanden. En dat was heerlijk.

Normaal stond ik elke ochtend te dralen voor m’n overvolle kledingkast. Nu heb ik een overzichtelijke kast met alleen maar items waar ik echt blij van word. En is het ineens veel makkelijker om te kiezen wat ik aan wil.

honest rosie duurzaam kledingmerk 6 items 30 combinatiesMinder kleding betekent meer om aan te trekken

Duurzaam modemerk Honest-Rosie is op dit principe gebaseerd. Founder Christine Gerritzen ontwikkelde een collectie met 6 items waar je 30 combinaties mee kunt maken. Een outfit voor iedere dag van de maand.

Dat maakt je leven ook ineens een stuk overzichtelijker. Je draagt niet zoals Mark Zuckerberg elke dag een grijs t-shirt, maar je hoeft toch minder keuzes te maken.

De collectie van Honest-Rosie wordt fair trade geproduceerd en gemaakt van upcycled stoffen. Dit zijn stoffen die over zijn van vorige collecties van andere merken. Nieuwe stoffen dus, die anders op de vuilnisbelt eindigen.

honest rosie duurzaam kledingmerk 6 items 30 combinatiesDat klinkt goed. Waar kan ik Honest-Rosie kopen?

Nou, nu nog niet. Van 1 maart tot en met 31 maart kun je investeren in Honest-Rosie op Kickstarter. En als bedankje krijg je dan één van de 6 kledingstukken of – afhankelijk van je bijdrage – allemaal.

Als op 31 maart het doelbedrag van € 5.000,- binnen is, gaat de productie van start. In juli ontvang je dan jouw Honest-Rosie kleding. Mocht het doelbedrag niet gehaald worden, dan krijg je jouw financiële bijdrage gewoon weer terug.

Help Honest-Rosie op Kickstarter

Ik geloof in dit concept en hoop dat de collectie in juli op de markt verschijnt.

Ben jij ook enthousiast? Help Honest-Rosie dan op Kickstarter! Zo maak je de start van een te gek duurzaam modemerk mogelijk én krijg je zelf een mooi kledingstuk.

Meer lezen

Wil jij ook meer doen met minder kleding?

 

 

 

Gepubliceerd op: 2 maart 2017Categorieën: duurzame dameskleding, duurzame kledingTags: , ,