Laura & James in vtwonen ♥ sharing

Wow, wat ben ik trots. Net als vorig jaar heb ik een artikel mogen schrijven voor vtwonen sharing. Vandaag valt ‘ie op de mat bij meer dan 50.000 abonnees. Woehoe!

Wat is vtwonen ♥ sharing?

Voor de vierde keer op rij maakt vtwonen samen met de leukste bloggers en social influencers van Nederland (én daarbuiten!) een special. Deze keer met 2 speciale gastredacteuren: Theo-Bert Pot van The Nice Stuff Collector en Judith de Graaff van Joelix en Urban Jungle Bloggers.

Het hele nummer staat vol met inspirerende Instagrammers en bloggers. Zoals kringlooptips van Oh Marie en zelfmaakideeën van Enter My Attic. Hoe je opvalt op Instagram? Kirsten Jassies vertelt het je. En Anki Wijnen van Zilverblauw deelt smartphone-fotografie-tips.

Ik schreef het artikel Een duurzame kinderkamer in 11 stappen. Met een superwinactie: win een duurzame kinderkamer ter waarde van € 1.310,95.

Ik ben blij dat ik mijn groene bijdrage mocht leveren aan deze mooie special. En ik hoop dat veel lezers met mijn tips aan de slag gaan. Want zo’n duurzame baby- of kinder is ook nog eens hartstikke Instagramwaardig.

Hoe kom ik aan vtwonen ♥ sharing?

Abonnees ontvangen ‘m op zaterdag 26 augustus. Je kunt de special voor € 5,95 online bestellen via www.vtwonen.nl/blogazine. Vanaf 12 september is vtwonen  sharing ook los te koop in de winkel.

Oh en als je nog meer tips wil, lees dan mijn serie over duurzame kinderkamers.

Gepubliceerd op: 26 augustus 2017Categorieën: publicatieTags: