Laura en James in vtwonen loves blogs

by Laura
vtwonen loves blogs Laura en James

O wat ben ik trots! Ik sta in het nieuwste nummer van vtwonen blogs. In deze special delen 32 bloggers hun leukste styling-tips, must see hotspots en dé shoppingadressen. En ik mag over mijn favoriete duurzame merken vertellen. Van Naïf tot studio JUX, van Gray Label tot Ostheimer, ze staan er allemaal in.

Hieronder zie je een voorproefje. Nieuwsgierig? Je kunt deze vtwonen blogs special online bestellen. Vanaf 13 september is ie ook los te koop in de winkel. Veel leesplezier!

p.s. In de reportage is een klein foutje geslopen. De website van Hoeked is www.hoeked.com en hier vind je alles om je (thuis)werkplek nog mooier te maken en ook leuke kinderbureaus!

vtwonen-loves-blogs-laura-en-james-1 vtwonen-loves-blogs-laura-en-james-2 vtwonen loves blogs Laura en James

 

Related Articles

3 comments

Claudia-Ookinhetpaars 5 september 2016 - 22:29

Ik had je gezien in het magazine en ben op je blog gaan kijken. In mijn webshop (kussens en plaids) probeer ik ook zoveel mogelijk duurzame producten te voeren. Ik lees je blog dan ook met veel plezier. Vooral natuurlijk tips over een duurzaam interieur.

Reply
Laura 6 september 2016 - 08:43

Hi Claudia, wat leuk, bedankt voor je berichtje. En leuke webshop heb je. Qua interieur deel ik vooral tips op http://www.vtwonen.nl/lauraenjames. Veel leesplezier 🙂

Reply
Esther 7 september 2016 - 21:51

leuk!

Reply

Leave a Comment