Hoeked – alles voor een sfeervolle werkplek

Wil jij van je werkplek echt wat bijzonders maken? Dan moet je bij Hoeked zijn. De mooiste werkplekken voor midden in de woonkamer of juist in dat kleine onbruikbare hoekje.

Kinderbureau en kinderstoel van Wedowood, gemaakt van bamboe. Verkijgbaar bij Hoeked | www.lauraenjames.comVincent en Nynke zijn hun webshop Hoeked onlangs gestart. Ze selecteren producten die met zorg en aandacht gemaakt zijn. Vaak door jonge zelfstandige ontwerpers met een verhaal. Zoals kinderbureau Geo’s table, van We Do Wood. Gemaakt van gecertificeerd bamboe, de enige plant die de snelheid van menselijke consumptie kan bijhouden. En vooral ook prachtig om te zien. Als je kinderen het bureau ontgroeid zijn, doe ie het ook goed als bijzettafel.

Walrus family - kinderbureau en kinderstoel van Nimio, gemaakt van Fins berken. Verkijgbaar bij Hoeked | www.lauraenjames.comNimio lab maakt niet alleen mooie meubels, ze vragen ook aandacht voor zeezoogdieren. Zoals deze nieuwsgierige walrusfamilie. De meubels van Fins berken worden in een kleine werkplaats in Madrid gemaakt. De zijkanten zijn geverfd met verf op waterbasis.

4zitter kindertafel en bankje van Onshus. Verkijgbaar bij Hoeked | www.lauraenjames.comEn ik ben ook verliefd op deze kindertafel met bankje van Onshus. Aan de buitenkant wit gekleurd, van binnen zwart. Heerlijk om aan te spelen en te tekenen, maar past ook prima in een volwassen interieur.

hoeked betonnen pennenbak met plantjesWin: een betonnen pennenbak van Kikkerland

Kun jij wel wat inspiratie op je werkplek gebruiken? Namens Hoeked mag ik een betonnen pennenbak van Kikkerland weggeven, met daarin ruimte voor een paar plantjes. Gezellig groen op je bureau. En een deel van de opbrangst gaat naar het Center for Biological Diversity. Laat een bericht achter onder deze Instagramfoto of deze Facebookpost om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met zondag 21 februari. Op maandag 22 februari maak ik de winnaar bekend.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

 

Gepubliceerd op: 17 februari 2016Categorieën: duurzaam interieur, duurzame lifestyleTags: , , , ,