Kerstbal met naam – leuk cadeau voor eerste Kerst

Een orgineel kerstcadeau vinden is nog niet zo makkelijk: de meeste baby’s hebben voor hun geboorte al zoveel spullen. Deze kerstbal met naam is perfect voor de eerste Kerst. Uniek én een mooie herinnering voor later.

Houten kerstbal met naam

Eerlijk? Vaak krijg ik een jeuk van naamcadeaus. Ze zijn kitscherig of juist hysterisch kinderlijk. Maar deze naamkerstbal van CRE8 kun je met een gerust hart kwijt in je zorgvuldig gestylde kerstboom.

Je kunt zelf kiezen welke kleur je wil: wit, goud, groen of rood plexiglas of FSC-gecertificeerd berken multiplex. Die laatste is mijn favoriet en past mooi bij onze kerstboom vol accessoires met hout en veren. Dus krijgt James dit jaar een houten kerstbal met zijn naam. James kreeg dit jaar ook 2 neefjes: Ruben en Toon krijgen ook ieder een exemplaar.

kerstbal met naam leuk cadeau eerste kerstHandgemaakt uit Amsterdam

Deze kerstballen worden op bestelling gemaakt in Amsterdam door CRE8. Bij dit bedrijf kun je producten laten 3D-printen en lasersnijden. Dit doen ze met behulp van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij CRE8 leren deze jongeren een vak, maar hebben ze ook structuur en begeleiding.

De kerstballen zijn op maat gemaakt met behulp van lasersnijden. Daarom is er geen voorraad en nauwelijks afval. Lekker duurzaam dus.

Naast de kerstbal met naam, maken ze ook prachtige naampuzzels. Leuk detail: naast de standaard kleuren, kun je ook een kerst-naampuzzel bestellen.

kerstbal met naam leuk cadeau eerste kerstWin: 2x een kerstbal met naam van CRE8

Wil jij ook zo’n mooie kerstbal? Voor je eigen kind of voor een newborn in jouw omgeving? Laat een bericht achter dit blogbericht, onder deze Instagramfoto of deze Facebookpost om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met zondag 20 november. Op dinsdag 22 november maak ik de winnaar bekend.

Kerstbal met naam € 10,- via CRE8

 

Gepubliceerd op: 29 november 20170Categorieën: duurzame cadeaus, duurzame lifestyle0Tags: , , , 0