Natuurlijke handzeep van Naïf – review

Hoera! Mijn favoriete natuurlijke huidverzorgingsmerk Naïf heeft een nieuwe familielid. Een natuurlijke handzeep, ofwel helping handwash. Deze zeep helpt niet alleen om je varkentje te wassen: Een deel van de opbrengst gaat naar Unicef.

Waarom handen wassen zo belangrijk is

Wist je dat er jaarlijks een miljoen kinderen onder de 5 jaar overlijden? Vaak overlijden zij aan ziektes die eenvoudig te voorkomen zijn, zoals diarree. Schoon drinkwater én goed handen wassen kan diarree helpen voorkomen. Daarom doneert Naïf voor iedere verkochte handzeep aan Unicef, zodat meer kinderen toegang krijgen tot schoon water en een goede hygiëne.

Natuurlijke handzeep van Naïf – review

In Nederland hebben we gelukkig toegang tot schoon water. En mijn proefpersoon James is dol op handen wassen. Samen testen we de nieuwe Naïf handzeep.

natuurlijke handzeep naif review

  1. James kijkt aandachtig naar Oenny, de mascotte van Unicef, op de verpakking. Dat is al een goed begin.
  2. De natuurlijke handzeep zit in een handig pompje. Één keer pompen is genoeg, James drukt 4 keer.
  3. Zo, lekker wassen. Wist je dat je 20 seconden je handen moet wassen om ze echt goed te reinigen? Dat is even lang als het neuriën van Lang zal hij leven plus de hieperdepiep hoera’s.
  4. Nog even spetteren om het af te maken. Schoon!

Testresultaat: de zeep ruikt heerlijk, net als alle andere natuurlijk huidverzorging van Naïf. In de zeep zitten verzorgende ingrediënten, zoals katoenzaadolie en glycerine. De glycerine is plantaardig en wordt gemaakt van soja. Het zorgt ervoor dat je handen zacht blijven, ook als je ze 20 keer per dag wast.

Facts over Naïf natuurlijke handzeep

  • prijs – € 7,95
  • is Naïf natuurlijke handzeep duurzaam? – ja, de natuurlijke huidverzorging van Naïf bevat geen schadelijke stoffen zoals PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen of Minerale Olie. Naast de fijne natuurlijke ingrediënten is alleen het parfum synthetisch. Dit is een bewuste keuze, omdat dit parfum vrij is van allergenen en dit is het veiligst voor de dunne babyhuid. De productie van de handzeep vindt plaats in Nederland.
  • waarom wij fan zijn – alles van Naïf ruikt zo lekker! En je doet er lekker lang mee, behalve als je kind per handenwasbeurt 4 keer het pompje induwt 😉
  • waar is de natuurlijke huidverzorging te koop? – je kunt de Naïf natuurlijk handzeep kopen in hun eigen webshop. Daarnaast is de handzeep vanaf volgende week o.a. te koop bij Etos.
Gepubliceerd op: 9 september 2016Categorieën: duurzame babyverzorging, natuurlijke verzorgingTags: , ,