Praktische cadeaus voor de feestdagen

by Laura
praktische cadeaus: duurzame prullenbak Brabantia

Er is niets mis met praktische cadeaus.

Sterker nog: ik ben er dol op. Net als mijn zoon James heb ik namelijk alles al.

Dus als Sinterklaas voor mij een nieuwe pan, praktische rugzak of warme sokken meeneemt, ben ik blij. Dat kan ik tenminste gebruiken.

praktische-cadeaus-duurzame-prullenbak-brabantia-kinderkamerInspiratie voor praktische cadeautjes

Dit jaar mocht ik bij Brabantia een verlanglijstje inleveren voor 5 december. Ik koos iets uit het Love to Give inspiratie magazine. Dit online tijdschrift staat vol praktische cadeaus. Van kleurig keukengerei tot handige tools voor in je washok.

Ik koos 2 Newicon pedaalemmers in de kleuren Moss Green en White. De grote staat nu in de keuken, de kleine in James z’n kamer. Ik heb er dagelijks plezier van. Lekker praktisch dus, zo’n prullenbak van de Sint.

praktische cadeaus: duurzame prullenbak BrabantiaHet zijn trouwens niet zomaar prullenbakken

Ze zijn Cradle to Cradle-gecertificeerd. Dit betekent dat ze aan strenge materiaal- en productie-eisen voldoen. En: na gebruik is de prullenbak voor 98% te recyclen.

En dat niet alleen. Een deel van de opbrengst van deze duurzame prullenbakken gaat naar de Ocean Cleanup. Dit initiatief van Boyan Slat heeft een systeem ontwikkelt om de plastic soep in de Stille Oceaan op te ruimen. Let’s clean it up!

Wat staat er op jouw verlanglijst? Ook praktische items? Benieuwd naar jouw wensen!

praktische cadeaus: duurzame prullenbak Brabantia

deze blogpost is een samenwerking met Brabantia. Lees mijn disclaimer.

 

Related Articles

1 comment

Resaarcle 7 december 2016 - 00:38

Ik ga ook voor de praktische dingen! Leuk om er hier over te lezen, ik zat ook al op zo’n blogpost te broeden ☺️. Ik hoop op een agenda, regenhoesjes voor over mijn schoenen tijdens het fietsen. Je cradle to cradle vuilbakjes zijn heel mooi!

Reply

Leave a Comment