Ubikubi 11+1 houten speelhuisjes

Oef wat zijn ze mooi, deze houten speelhuisjes van Ubikubi 11+1. Gemaakt van massief resthout en ze zijn mooi glad geschuurd. Verder worden ze niet bewerkt. Daarom ruiken ze nog heerlijk naar hout.

Ubikubi 11+1 houten speelhuisjes Ubikubi 11+1 houten speelhuisjes Ubikubi 11+1 houten speelhuisjes

Ubikubi 11+1 houten speelhuisjes

Ik was zelf al even zoet met deze houten huisjes. Door de verschillende breedtes, grondstukken en stapelstukken kun je eindeloos combineren. Maar dat is niet alleen leuk voor mama, James bedenkt er ook hele verhalen bij.

Lekker zwaar

Dat de huisjes van massief hout zijn is niet alleen maar mooi. Het maakt ze extra fijn om mee te spelen: Massief houten speelgoed is veilig voor je mini. En houten speelgoed helpt je kind daarnaast ook om zich motorisch beter te ontwikkelen.

Door het gewicht van het materiaal krijgt je kind informatie over waar zijn handen zijn ten opzichte van zijn lichaam. Zo verfijnt je kind zijn oog-hand-coördinatie sneller met houten speelgoed.

Over Ubikubi

De 11+1 speelhuisjes zijn een ontwerp van het Roemeense collectief Ubikubi: fabrikant Robert Savu en designer Dragoş Motică. Samen maken ze toegankelijke, duurzame producten met respect voor het materiaal, zoals meubels en verlichting.

De huisjes worden gemaakt van resthout uit de fabriek. Ieder huisje is uniek in geur, kleur en materiaal. Leuk als accessoire en perfect als speelgoed.

Win: Ubikubi 11+1 houten speelhuisjes

Deze fijne speelhuisjes koop je bij Hoeked. Deze webshop verkoopt alles voor een bijzondere werkplek en alleen maar spullen met een goed verhaal.

Ter ere van de eerste verjaardag van Hoeked mogen we een set Ubikubi 11+1 weggeven.

Meedoen? Laat een bericht onder dit blogbericht, onder deze Instagramfoto of deze Facebookpost. Je kunt meedoen tot en met zondag 26 februari. Op dinsdag 28 februari maak ik de winnaar bekend.

Deze winactie is afgelopen. Martine is de winnaar, ze deed mee via Instagram. Gefeliciteerd Martine en iedereen bedankt voor het meedoen!

 

Gepubliceerd op: 19 februari 20170Categorieën: duurzaam speelgoed, duurzame lifestyle0Tags: , , , , 0