Hippe babyleggings op Instagram

by Laura
hippe-babylegging-instagram-milimuh-vossen-fox

Alle clichés zijn waar, wat wordt James snel groot! Één van de voordelen: ik mag regelmatig nieuwe kleren voor hem uitzoeken. Dat doe ik het liefst via Instagram: tweedehands in de #instakoopjeshoek óf bij creatievelingen die zelf de leukste leggings en truien maken. Maar waar koop je nou die hippe babyleggings? Hieronder zet ik mijn favorieten op een rij.

instagram-shop-sloppop-truiGrafische vlakken bij @sloppopnl

Mijn eerste Instagram-geïnspireerde aankoop was een trui van Sloppop. James was toen net 3 maanden oud, maar deze gave kleurencombinatie in maat 74 kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Liesbeth maakt truien, broeken en jurken van joggingstof in baby- en kindermaten.

Tip: Als je denkt: waarom maken die hippe Instagrammerken nou geen kleding in mijn maat? Kijk dan vooral eens bij Sloppop, er zijn jurken en truien in dezelfde stijl verkrijgbaar in damesmaten. Hoera!

instagram bloomers sprout out loud@sprout.out.loud babybroekjes

Carrie maakt schattige ‘bloomers’ in zoete en retro stofjes. Dat zijn van die pofonderbroekjes voor onder jurkjes of gewoon als zomerbroekje. De webshop is coming soon, voorlopig kun je bestellen via haar mailadres.

hippe-babylegging-instagram-flinqueHippe babyleggings van @flinque

Flinque verkoopt handgemaakte leggings en onesies in maat 44 tot 86, uitgevoerd in zelfontworpen stoffen. (Help! James draag nu de grootste maat…) Leuk om te weten: de kledingstukken worden in elkaar gezet door @vuurbaard. Je kunt shoppen via de site.

carlijnq instagram shop onesie ananas@carlijnQ in zwart-wit

Carlijn maakt onesies en baggy harembroekjes met grafische prints. Met ananassen of het alfabet bijvoorbeeld. Je shopt ze in de carlijnQ webshop, net als zwart-witte interieur accessoires en beddengoed.

hippe-babylegging-milimuh-wishbone-bike-allstarsStof naar keuze bij @milimuh

Annemarie maakt baby- en kinderkleding, zoals broekjes, shirtjes en rokjes in een stof naar keuze. De stoffen kun je op haar Instagramprofiel bekijken. Bestellen via het mailadres, zoals vermeld in haar profiel. Ook de openingsfoto – de legging met de vossen – is van Milimuh.

Tip: Ik bestelde een kort broekje bij Milimuh. Annemarie maakte deze op verzoek bij de billen wat ruimer in verband met de wasbare luier. Aanpassingen zijn dus mogelijk op verzoek.

Wat is jouw favoriete Instagram shop?

Beeld: 1. 2. 4. 6. www.lauraenjames.com // 3. Sprout out loud // 5. carlijnQ

Related Articles

1 comment

De 10 favoriete duurzame merken van James | Laura en James 3 januari 2016 - 22:33

[…] wegwerpluiers. Voor hem geen skinny jeans, maar een stoere legging eroverheen. Ik koop graag bij kleine zelfstandige merken die ik ontdek via Instagram, zoals Flinque en Milimuh. Daarnaast zijn de broekjes van Noeser en Little Rookies ook heel […]

Reply

Leave a Comment