Lieblinge – duurzame leren babyschoentjes, handgemaakt in Berlijn

Voor James z’n eerste paar schoenen koos ik voor Lieblinge. Ik viel voor het verhaal én de looks. Oh en die mooie gouden letters op de achterkant <3 Deze stoere babyschoenen van eco-leer worden handgemaakt in Berlijn. En het doordachte design maakt ze perfect voor jouw baby’s eerste stapjes.

Lieblinge - duurzame leren babyschoentjes, handgemaakt in Berlijn www.lauraenjames.comLieblinge - duurzame leren babyschoentjes, handgemaakt in Berlijn www.lauraenjames.comDuurzame leren babyschoentjes

Neig jij naar stevige stappers als eerste schoen? Niet doen! Met een zachte zool heeft je zoon of dochter meer grip op de ondergrond. De voetspieren ontwikkelen zich beter en hij of zij kan hierdoor sneller zelfstandig lopen. Een dunne zool van een natuurlijk materiaal heeft de voorkeur. De duurzame leren babyschoentjes van Lieblinge worden gemaakt van gecertificeerd eco-leer. Ook de zool is van leer, waardoor je kind goed voelt wat hij of zij doet. Daarnaast is de zool niet standaard vlak, maar zo ontworpen, dat de schoen ook op kwetsbare plekken langer meegaat.

Het verhaal achter de babyschoenen van Lieblinge

Deze prachtige leren babyschoentjes worden handgemaakt door Nadine Klein in Berlijn. Nadine en haar man Oliver zijn al meer dan 10 jaar werkzaam in de schoenenwereld. Ze waren werkzaam voor diverse gerenommeerde fabrikanten. Sinds 2013 richt het duo zich vol op de ontwikkeling van ‘hun lievelingen’. Met Lieblinge brengen ze een stijlvol én duurzaam alternatief voor baby- en kinderschoenen.

Lieblinge - duurzame leren babyschoentjes, handgemaakt in Berlijn www.lauraenjames.comWin: een paar Lieblinge Tassles

Wil jij deze leren babyschoenen testen? Ik mag een paar Lieblinge Tassles weggeven. In een kleur naar keuze: Navy-magenta, navy-bahamas, cognac-bahamas of bahamas-magenta (exclusief Christmas edition). Dit model is verkrijgbaar in maat 18-21. Laat een bericht achter onder deze Instagramfoto of deze Facebookpost. Je kunt meedoen tot en met zondag 1 november. Op maandag 2 november maak ik de winnaar bekend.

Beeld: www.lauraenjames.com

 

Gepubliceerd op: 27 oktober 20150Categorieën: duurzame kinderkleding, duurzame kleding0Tags: 0