Little Rookies – stoere babykleding van biologisch katoen

Al een tijdje volgde ik Little Rookies op Instagram. En oh, wat werd ik nieuwsgierig gemaakt. Ik zag stijlvolle kleuren en een zoektocht naar zachte, duurzame stoffen. En nu is het eindelijk zover: Little Rookies is te koop! Een prachtig merk met te gekke kinderkleding en ook stoere babykleding van biologisch katoen. Yes!

Little rookies stoere babykleding en kinderkleding van biologisch katoen | Laura en James Little rookies stoere babykleding en kinderkleding van biologisch katoen | Laura en James Little rookies stoere babykleding en kinderkleding van biologisch katoen | Laura en JamesOver Little Rookies

Een ‘Rookie’ is iemand die iets voor het eerst doet. Nou, kinderen doen dat aan de lopende band. Proberen, proeven, testen… Om je kind ongestoord de wereld te laten ontdekken, is het fijn als hij of zij niet beperkt wordt. Door jezelf (loslaten mama!) of door stugge onpraktische kleding bijvoorbeeld.

De kleding van Little Rookies is van zacht, biologisch katoen. Lekker comfortabel! Eigenaresse Sharon heeft gekozen voor stijlvolle kleuren als honey, peach en mocha. De collectie loopt van maat 50-56 tot en met 110-116. Dus naast stoere babykleding zijn er ook unisex broekjes en zachte sweaters voor je 6-jarige. De kleding is verkrijgbaar in de Little Rookies webshop. Let’s play!

Win: een Little Rookie broekje naar keuze

Mag zo’n stoer Little Rookie broekje niet ontbreken in de garderobe van jouw kind? Ik mag een broek weggeven! In een kleur naar keuze: Honey, mocha, sharky of peach. Deze zachte broekjes zijn verkrijgbaar in maat 50-56 tot 110-116. Laat een bericht achter onder deze Instagramfoto of deze Facebookpost om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met dinsdag 17 november. Op woensdag 18 november maak ik de winnaar bekend.

Beeld: 1. www.lauraenjames.com 2. 3. 4. Little Rookies

 

Gepubliceerd op: 10 november 20150Categorieën: duurzame kinderkleding, duurzame kleding0Tags: 0