Makkelijk LEGO bouwen met Brikkon

by Laura
Brikkon houten boom en vogel om eenvoudig met LEGO te bouwen

James is sinds kort gek op LEGO. En dat komt goed uit, want wij bouwen lekker mee. Maar als je klein bent, is het nog best lastig om al echt wat te maken. Laat staan een echt kasteel of een raket. En daarom bedachten vijf Rotterdamse ontwerpers Brikkon.

Brikkon houten boom en vogel om eenvoudig met LEGO te bouwenMakkelijk een kasteel of raket bouwen met Brikkon

De heren van Brikkon bedachten houten basisvormen. Daar kun je meteen lekker mee spelen. Ook als je nog niet zo goed kunt bouwen of er het geduld niet voor hebt. Er is een houten kasteel mét katapult. Kun je meteen een spannende bestorming naspelen of de jonkvrouw redden uit de toren.

Ik ben zelf fan van de houten boom met schommel en ladder. Met een beetje LEGO maak je een boomhut of leuke bloemen in de boom. En er is een houten vogel, die doorkan als mus, ekster of fantasievogel.

Nieuw is de raket. Of ruimteschip. Of… wat jij wil! Bij het houten ruimteschip zit een ster, om naartoe te vliegen als je klaar bent met bouwen.

Made in Rotterdam

Extra leuk: Brikkon is een duurzaam, lokaal product. Het hout en de verpakking hebben een FSC keurmerk. Het speelgoed wordt gemaakt in het Snijlab in Rotterdam. En ook het verpakken gebeurt met de hand in Rotterdam.

Brikkon houten boom en vogel om eenvoudig met LEGO te bouwenWin: 3x een Brikkon-product

Heb jij…ehm heeft jouw kind ook zin om lekker met LEGO te spelen? Laat weten welk Brikkon-product je wil winnen en je maakt kans op 1x de vogel, 1x de boom of 1x het kasteel. Je kunt reageren onder dit blogbericht, onder deze Instagramfoto of deze Facebookpost om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met maandag 28 november. Op woensdag 30 november maak ik de winnaar bekend.

Je koopt deze mooie houten LEGO basisvormen in de Brikkon webshop. De prijzen variëren tussen de € 7,95 voor de vogel tot € 27,95 voor het houten ruimteschip.

Related Articles

11 comments

Jacelien 24 november 2016 - 21:29

Super leuk ik kende het nog niet, niet eens zo duur eigenlijk, de boom zou leuk zijn voor mijn zoontje om te winnen.

Reply
Laura 24 november 2016 - 21:57

Ja heel leuk! En geeft zoveel speelplezier!

Reply
Liesbet Rombaut 24 november 2016 - 23:41

Ik doe graag mee voor de boom, zo tof!

Reply
Resaarcle 24 november 2016 - 23:58

Oooh zo tof! Onze jarige meid krijgt van haar oma een duplo prinses en daar zou zo’n kasteel natuurlijk geweldig bij passen!

Reply
Minke 25 november 2016 - 06:58

Wahhhh leuk! De vogel vind ik zo gaaf, kan niet wachten om al mijn oude lego weer te voorschijn te toveren voor dochterlief (extra duurzaam ;-)) En dan -vanwege de kleine stukjes- alleen als haar broertje slaapt… nu maar hopen dat zo’n vrolijke vogel hem niet wakker fluit.

Reply
Renee 25 november 2016 - 08:11

Heel origineel bedacht door die Rotterdamse jongens! Zelf heb ik nog geen kinderen, maar een vriendin van me is onlangs bevallen en dit zou een perfect cadeautje zijn voor de oudste. Een nieuw broertje is heel wat (aandacht moeten delen enzo), dus ik geef m graag iets ter afleiding.

Reply
Laura 25 november 2016 - 08:53

Ah wat lief, goed voor uren speelplezier!

Reply
Wilma 25 november 2016 - 16:13

Geweldig bedacht dit! Mijn 4 jarige zoontje bouwt de hele dag met Lego, en hoe leuk zou het zijn als hij een mooi kasteel kan bouwen voor al zijn ridders? Ik doe dus graag mee en duim voor het kasteel!

Reply
Tamara van der Pol 27 november 2016 - 13:07

Ja een boom(hut) ! Met schommel!

Reply
Monica 23 oktober 2017 - 20:22

Dochterlief kijkt net mee en roept heel enthousiast: ‘die mama’.
De boom is dus favoriet.
Leuke aanvulling voor haar beginnende lego verzameling.

Trouwens een leuk blog (via stukje in NDplus gevonden)

Reply
Sanne 24 november 2017 - 11:43

Jaaaa leuk. De vogel voor mn nichtje die naar alles vogel roept!

Reply

Leave a Comment