Makkelijk LEGO bouwen met Brikkon

James is sinds kort gek op LEGO. En dat komt goed uit, want wij bouwen lekker mee. Maar als je klein bent, is het nog best lastig om al echt wat te maken. Laat staan een echt kasteel of een raket. En daarom bedachten vijf Rotterdamse ontwerpers Brikkon.

Brikkon houten boom en vogel om eenvoudig met LEGO te bouwenMakkelijk een kasteel of raket bouwen met Brikkon

De heren van Brikkon bedachten houten basisvormen. Daar kun je meteen lekker mee spelen. Ook als je nog niet zo goed kunt bouwen of er het geduld niet voor hebt. Er is een houten kasteel mét katapult. Kun je meteen een spannende bestorming naspelen of de jonkvrouw redden uit de toren.

Ik ben zelf fan van de houten boom met schommel en ladder. Met een beetje LEGO maak je een boomhut of leuke bloemen in de boom. En er is een houten vogel, die doorkan als mus, ekster of fantasievogel.

Nieuw is de raket. Of ruimteschip. Of… wat jij wil! Bij het houten ruimteschip zit een ster, om naartoe te vliegen als je klaar bent met bouwen.

Made in Rotterdam

Extra leuk: Brikkon is een duurzaam, lokaal product. Het hout en de verpakking hebben een FSC keurmerk. Het speelgoed wordt gemaakt in het Snijlab in Rotterdam. En ook het verpakken gebeurt met de hand in Rotterdam.

Brikkon houten boom en vogel om eenvoudig met LEGO te bouwenWin: 3x een Brikkon-product

Heb jij…ehm heeft jouw kind ook zin om lekker met LEGO te spelen? Laat weten welk Brikkon-product je wil winnen en je maakt kans op 1x de vogel, 1x de boom of 1x het kasteel. Je kunt reageren onder dit blogbericht, onder deze Instagramfoto of deze Facebookpost om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met maandag 28 november. Op woensdag 30 november maak ik de winnaar bekend.

Je koopt deze mooie houten LEGO basisvormen in de Brikkon webshop. De prijzen variëren tussen de € 7,95 voor de vogel tot € 27,95 voor het houten ruimteschip.

Gepubliceerd op: 24 november 20160Categorieën: duurzaam speelgoed, duurzame cadeaus, duurzame lifestyle0Tags: , , , , 0