Selected by James: 3x de leukste duurzame cadeaus

Vandaag deel ik 3 favorieten uit de webshop Selected by James. Er is namelijk altijd een goede reden om leuke duurzame cadeaus te shoppen. Om weg te geven, voor je eigen mini of gewoon omdat het zo mooi staat in huis (ja echt!). Lees gauw verder, je kunt namelijk ook een mooi kinderservies winnen!

Over Selected by James

Selected by James is opgericht door Sanne. Tijdens haar zwangerschap droomde ze over een webshop met stijlvol handgemaakt speelgoed. Speelgoed waar je blij van wordt, zelfs als het rondslingert in je huis. Eind 2014 hakte ze de knoop door en begon deze droomwinkel zelf.

Leuke duurzame cadeaus rock and pebble stacking toy Leuke duurzame cadeaus rock and pebble stacking toyDe leukste duurzame cadeaus volgens James

Naast een voorliefde voor mooie, duurzame spullen hebben Sanne en ik nog meer gemeen: We gaven onze zonen allebei de naam James. Ik vroeg Sanne naar het favoriete speelgoed van ‘haar’ James: ‘Zijn favoriete item uit de shop is de Stacking Toto van Rock & Pebble, daar speelt hij al eeuwen mee. Het stokje door de toto’s heen krijgen is een goede oefening voor zijn motoriek. Nu dat beter gaat probeert hij zelfs zonder stokje te stapelen. Slimpie!’

leuke duurzame cadeaus pinch toys vintage cars‘Mijn’ James kiest voor alle auto’s uit de shop. Hoewel wij zelf geen auto hebben is hij dol op alles met 4 wielen. Brrrrrmmm was één van zijn eerste geluiden. De Vintage Cars van Pinch Toys vallen daarom erg in de smaak. Handgemaakt en geverfd met natuurlijke kindvriendelijke verf.

leuke duurzame cadeaus servies wee galleryTot slot mijn favoriet, die ik ook nog eens mag weggeven: de Bowl & Cup stacking set van Wee Gallery. Het is best lastig om kinderservies te vinden dat niet van plastic is. Maar hoera, dit servies wel. De mok en het schaaltje van porselein vormen samen een schaap of pandabeer. Deze set mag ook nog eens in de magnetron en vaatwasser, ideaal.

Win een Bowl & Cup stacking van Wee Gallery

Wil jij ook zo’n leuke set winnen? Zo doe je mee:

1. Volg Selected by James op Instagram
2. Volg Laura en James op Instagram
3. Tag onder deze foto een vriendin die ook van mooie, duurzame kinderspullen houdt

Als je wint mag je zelf kiezen of je een schaap of pandabeer wil. De actie loopt tot en met 1 september. De winnaar wordt op 2 september bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Beeld: 1. Wee Gallery / 2. 3. Rock & Pebble // 4. Pinch Toys // 5. www.lauraenjames.com