Tintading – een droomwereld in hout, oker en oudroze

Al tijden volg ik het prachtige Instagram-account van Tinta Luhrman. Stijlvol, grappig en de mooiste materialen: Tinta creëert een wereld waar ik wel in wil leven. Goed nieuws: sinds kort kun je een stukje van deze wereld kopen: houten speelgoed, mooie kussens en notebooks. Tintading heet het merk en heeft haar eigen inspirerende Tintading Instagram-account.

tintading styling oker vintage meubels tintading notebook oker bruin oudroze tintading handgeschilderde kaarten beestjes

Het verhaal achter Tintading

Het merk is een samenwerking tussen Tinta Luhrman en Diana Maria. Alles wat ze maken is gelinkt aan de gedachte ‘kijk naar wat je al hebt en wat je er nog meer mee kunt doen’. Spullen genoeg op deze wereld. En door die op een nieuwe manier te gebruiken, krijgen ze een tweede leven. Houten kinderspeelgoed wordt opnieuw beschilderd door Tinta in een prachtig palet van oker, bruin en roze. Van oud behang worden notebooks gemaakt. En vintage stoffen verandert Diana in knuffels en kussens.
tintading portet dochter diewertje tintading dochter dieuwertje vlinder houten blokkenTintading tovert ‘lelijke dingen’ om tot items waar mensen blij van worden. Naast deze fantastische DIY-skills heeft Tinta ook een goed gevoel voor styling. Met haar dochter is haar grootste inspiratiebron: door kinderen zie je dingen met hele andere ogen. Samen maken ze prachtige foto’s, waarin hun fantasiewereld tot leven komt.
Wil je ook wat moois kopen? Dat kan bij Achtung! Baby in Den Haag. Daarnaast kun je ze tegenkomen op de leukste markten en events, zoals het Seinfestijn op zondag 27 september in Haarlem. Houd het Tintading Instagramaccount in de gaten voor de laatste updates.
Beeld: alle foto’s komen van de Instagram accounts @tintading en @tintaluhrman