Het perfecte kraamcadeau: een naampuzzel

Een orgineel kraamcadeau vinden is nog niet zo makkelijk: de meeste baby’s hebben voor hun geboorte al zoveel spullen. Deze naampuzzel is uniek en multi-functioneel: eerst kan ie als naambordje op de babykamer. En als de puzzel skills dan wat verder ontwikkeld zijn, kan er echt mee gepuzzeld worden. Leuk!

Naampuzzel met eigen naam, perfect kraamcadeau van CRE8 | www.lauraenjames.comNaampuzzel met eigen naam, perfect kraamcadeau van CRE8 | www.lauraenjames.comNaampuzzel met je eigen naam

‘Oh, wow!’ riep James toen hij zijn puzzel uitpakte. De verpakking is van stijlvol karton. En van de inhoud ging mijn designerhart helemaal sneller kloppen. Een prachtige houten puzzel met in geometrische figuren James zijn naam in stijlvolle kleuren.

Het hout is FSC-gecertificeerd en komt uit Scandinavië. De kleuren van de letters kun je zelf kiezen uit 4 kleurstellingen, ik koos winter voor James. De letters zijn wel van plexiglas ofwel plastic. Maar doordat alle puzzels op maat gemaakt worden met behulp van lasersnijden is er geen voorraad en nauwelijks afval.

Officieel is de puzzel vanaf 3 jaar in verband met de kleine stukjes. Maar James – net 2 – kan er onder begeleiding al leuk mee puzzelen. Doordat de puzzel op meerdere manieren gemaakt kan worden, vindt hij altijd wel een manier om de stukjes te leggen. En ik kan je vertellen: Ook voor moeders is de puzzel erg leuk.

Eerlijk gemaakt in Amsterdam

Deze naampuzzels worden op bestelling gemaakt in Amsterdam door CRE8. Bij dit bedrijf kun je producten laten 3D-printen en lasersnijden. Dit doen ze met behulp van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij CRE8 leren deze jongeren een vak, maar hebben ze ook structuur en begeleiding.

Naast de naampuzzel, maken ze ook een gepersonaliseerde kindermobile en een naamlamp. Op zoek naar een volwassen cadeau? Kijk dan naar de sieraden en verlichting.

Naampuzzel met eigen naam, perfect kraamcadeau van CRE8 | www.lauraenjames.comWin: een naampuzzel van CRE8

Wil jij ook zo’n mooie puzzel? Voor je eigen kind of voor een newborn in jouw omgeving? Laat een bericht achter onder deze Instagramfoto of deze Facebookpost om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met zondag 24 april. Op dinsdag 26 april maak ik de winnaar bekend.

Naampuzzel vanaf € 22,- via CRE8.

 

Gepubliceerd op: 18 april 2016Categorieën: duurzame cadeausTags: , ,