Rude Health – Eat Right, Stay Brilliant

by Laura
biologisch eten Rude Health muesli amandelmelk

Oat cookies – voor piloten, chirurgen en schoolgaande kinderen.

Of: Almond drink – met alles wat je nodig hebt en nothing you don’t.

Ik moet er om lachen. En dat is goed. Gezond, biologisch eten kan namelijk best wat humor gebruiken. En comfort. Want hoe ik ook genoten heb van alle 50 dagen Green Happiness, het koken en bakken kwam me soms wel de neus uit. Om niet te spreken van al die afwas. En dat is waarom ik zo blij word van Rude Health: plantaardige melk, granola, havermout en snacks van natuurlijke ingrediënten. Makkelijk én lekker.

biologisch eten Rude Health bietenreep porridgeGezonde, glutenvrije repen

Neem bijvoorbeeld de Rude Health snacks. The Beetroot, the Pumpkin en the Peanut zijn alledrie gluten- en suikervrij. In the Beetroot zitten dadels, cashewnoten, biet en zonnebloempitten. Punt. Dat is alles. Het smaakt heerlijk en is een handige snack als je een keer niets hebt voorbereid.

Plantaardige biologische amandelmelk

Een andere favoriet is de Rude Health amandelmelk. Slechts 5 ingrediënten: water, rijst, amandelen, zonnebloemolie en een pinch of sea salt. Over hoe deze lekkere amandelmelk tot stand kwam is Rude Health erg eerlijk. Zo bevat ze 1% amandelen, want bij een hoger percentage smaakt de melk naar marsepein.

De rijst is gebruikt als natuurlijk verdikkingsmiddel, in plaats van chemische alternatieven. En de zonnebloemolie is een natuurlijke emulgator, waardoor je amandelmelk mooi glad en romig blijft.

Kijk, daar hou ik van. Over alles is nagedacht en wordt transparant uitgelegd.

biologisch eten Rude Health smoothie oats speltbloemSmoothie oats maken je smoothie nog voedzamer

De Rude Health Smoothie Oats zijn een echte ontdekking. Ik gebruikte ze voor het eerst tijdens The Green Happiness week 5. Het is gewoon havermout, maar dan op een speciale manier gemalen. Hierdoor smelten ze als het ware, wanneer je ze door je smoothie strooit.

Ik ben dol op de smoothies, maar krijg er makkelijk dips van in mijn bloedsuiker. Door de smoothie oats toe te voegen, blijf ik langer verzadigd en komt de energie langzaam vrij. Een aanrader dus.

Rude Health ook proberen?

Benieuwd naar de producten van Rude Health? Je kunt de producten onder andere kopen bij Marqt, Holland & Barrett (voorheen de Tuinen), STACH en Organic Food for You. Voor de repen kan je ook bij Albert Heijn terecht.

En je kunt natuurlijk ook meedoen met deze give-away. Ik mag 3x een pakket weggeven, met daarin:

  • Rude Health snacks: the Beetroot, the Pumpkin en the Peanut
  • Rude Health biologische amandelmelk
  • Rude Health coconut milk
  • Rude Health smoothie oats (oh! die wil je proberen!)
  • Rude Health Sprouted Whole Spelt Flour – ik maakte met deze speltbloem dit heerlijke luchtige bananenbrood

Deze winactie is afgelopen! Gefeliciteerd @kidsonthebloglaura (Instagram), Sanne Peerboom (Facebook) en Deborah (blog). Jullie ontvangen een heerlijke pakket van Rude Health. Eet smakelijk.

 

 

 

 

Related Articles

49 comments

Laura 7 september 2016 - 19:51

Oh dat klinkt super! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

Reply
Laura 7 september 2016 - 20:13

Leuk Laura!

Reply
Femke 7 september 2016 - 20:29

Wat een gave producten! Ik volg elke week graag je blog en dit vind ik ook weer een super handig artikel! Ik ben aanstaande vrijdag klaar met your 50 days of Green happiness en ik ben dan helemaal toe aan gezond en vooral simpel voedsel. Dit zou dus een super pakket voor mij en mijn vriend zijn!

Reply
Femke 7 september 2016 - 20:32

Ik ook! Tof zeg! Als ik na vrijdag klaar ben met the green happiness ga ik zeker naar deze producten kijken. Een proefpakketje zou helemaal fantastisch zijn 🙂

Reply
Resaarcle 7 september 2016 - 20:32

Altijd leuk om iets nieuws te proberen, dus ik ding graag mee naar je giveaway!

Reply
Linda 7 september 2016 - 20:33

Leuk!!! Ik doe graag mee, ben ook net klaar met de 50 dagen! Na m’n vakantie ga ik aangepast door ??

Reply
Angela 7 september 2016 - 20:43

Ahhh, super leuke actie.
Ik heb 2x het winterboek gevolgd, tijdje zelf gedaan en nu zomerboek. Ik voel me goed, alleen nog de strijd tegen de kilo’s winnen?
Deze producten ken ik nog niet, dus ben zeer benieuwd. Ik zou dus heel wel willen winnen?

Reply
karien 7 september 2016 - 20:44

Die wil ik wel proberen!

Reply
Amy 7 september 2016 - 20:45

Oeh dat ziet er heerlijk uit & komt goed van pas! Deze week de laatste week en volgende week weer zelf verder vol goede moed. Deze producten kunnen mij daar ontzettend bij helpen! ?

Reply
Amy 7 september 2016 - 20:47

Oeh, al die producten zien er heerlijk uit! Ben nu nog bezig met de laatste week van TGH & volgende week vol goede moed zelf verder. Deze producten kunnen daar ontzettend goed bij helpen ?

Reply
Liselore 7 september 2016 - 20:52

Leuk Laura. Waar koop je Rude? Ik heb het nog nooit gezien maar ziet er fantastisch uit!

Reply
Kirsten Zuijdervliet 7 september 2016 - 21:02

Wat een leuke actie! Ik doe ook vol enthousiasme mee met de green happiness. Alleen als je nog niet samen woont wordt je het slepen met heeeel veel boodschappen ook wel een beetje zat. Gelukkig zorgde je blog voor handige tips! Nog een paar dagen & dan zelf experimenteren!

Reply
Laura 8 september 2016 - 08:41

Oja, dat kan ik me voorstellen. Het is sowieso even wennen he, al die nieuwe boodschappen.

Reply
Nelly Sinke 7 september 2016 - 21:02

De Rude Health snacks, samen met m’n zus Carin opeten, zou super zijn ! Zij maakte ons enthousiast ovver TGH !

Reply
Rianda 7 september 2016 - 21:20

Haha wat schrijf je leuke herkenbare dingen in je blog, leuk om te lezen! Ik doe heel graag mee met de winactie. Ben erg nieuwsgierig geworden.

Reply
Evelyn 7 september 2016 - 21:23

Wow dit lijkt een super pakket! Ik maak graag een kansje!

Reply
Tessa de vries 7 september 2016 - 21:24

Ik wil winnen voor Elin! Ze doet green
Happiness en is jarig!

Reply
Esther 7 september 2016 - 21:45

Wat super dit wil ik graag proberen…want..yep de laatste weken van 50 days waren veel afwas & voorbereiding…I need a break!

Reply
Janine 7 september 2016 - 21:50

Super! Ik doe graag mee 🙂

Reply
Tessa 7 september 2016 - 22:00

Oei herkenbaar van die after-smoothie-dip. Klinkt goed die oats, die wil ik wel proberen! En nu de borstvoeding op zijn eind loopt, moet ik mijn 8x per dag eetschema ook flink terugschroeven, dus langer verzadigd kan ik wel gebruiken 😉

Reply
Mandy 7 september 2016 - 22:19

Klinkt erg goed om is een keer te proberen! Ben hard op weg met mijn 50 days en inderdaad al dat koken en bakken is leuk maar af en toe wat makkelijkst wat ook super gezond is komt goed van pas!

Reply
Joyce 7 september 2016 - 22:24

Super leuk merk, Rude Health!
Ik heb het paa net ontdekt dus nog volop de producten aan het ontdekken..
Ik zou zeggen; kom maar door met dit leuke pakketje ; )

Reply
Simone 7 september 2016 - 22:32

Laura met super veel plezier joublog gelezen tijdens de thg periode!

Zoveel jieuwe dingen leren kennen en geprobeerd, ik ken deze producten zelf nog niet en zou graag nog verder willen leren en proberen?

Lief zon actie voor ons?

Reply
Vivian 7 september 2016 - 22:32

Wij proberen zoveel mogelijk bio en eerlijk te eten, met veel lekkers uit onze eigen tuin. Dit klinkt als een heerlijk merk die er ook nog een mogen zijn in je keukenkastje 🙂 Vooral benieuwd naar de smoothie oats!

Reply
Manique 7 september 2016 - 23:12

Doe graag mee! Weer minder tijd nu ik naar school moet, maar wil deze levensstijl er graag inhouden. En leuk om eens wat nieuws te proberen!

Reply
Caroline 7 september 2016 - 23:14

Met veel plezier je blogs gelezen over je ervaringen van green happiness, je liep net een weekje voor dus ik kon mooi ‘spieken’ wat wel en geen makkelijke/ lekkere recepten waren. Ook ik heb kleine kids en ik vind het heel lastig voor hen snacks te vinden dus zou dit heel graag proberen!

Reply
Laura 8 september 2016 - 08:40

Ja, soms is iets makkelijks voor in je tas wel handig he. Of gewoon een keer een alternatief voor verse groente en fruit. James vindt een reep uit zo’n kleurrijk papiertje toch wel spannend haha.

Reply
Veronique 8 september 2016 - 00:04

Ik eet al een hele tijd vegan en zou graag nieuwe producten uitproberen

Reply
Imke 8 september 2016 - 00:30

Die snacks lijken me erg lekker, en dat is misschien ook wel wat voor de Kids, wie weet!

Reply
Laura 8 september 2016 - 08:39

Ja, James vond de repen erg lekker. Ze zijn zoetig en met groente, wat wil je nog meer 🙂

Reply
Eline 8 september 2016 - 02:39

Ben heel benieuwd naar deze producten!

Reply
Anneke 8 september 2016 - 08:03

Hi Laura! Ik volg je blog op de voet en iedere keer is het een klein feestje als je weer een nieuw item hebt geplaatst? Ik zou Rude graag willen uitproberen! Met spanning wacht ik het af?

Reply
Laura 8 september 2016 - 08:39

Wat leuk om te horen Anneke!

Reply
Eveline 8 september 2016 - 08:32

wauw dat klinkt allemaal heerlijk en eerlijk! handig voor als ik volgende week klaar ben met TGH! ik doe mee

Reply
Kirsten 8 september 2016 - 09:50

Ik doe graag mee aan deze win actie! Ben op dag 23 van de 50 dagen. En kan wel een opkikker gebruiken! ? Nog een vraagje, waar kun je deze producten kopen???

Reply
Laura 8 september 2016 - 22:31

Lekker bezig Kirsten! Je kunt de producten onder andere kopen bij Marqt, Holland & Barrett (voorheen de Tuinen), STACH en Organic Food for You. Voor de repen kan je ook bij Albert Heijn terecht.

Reply
Deborah 8 september 2016 - 14:07

Oh ja! Had al meegedaan op Instagram maar ben bijna jarig en heb voor een heerlijk taart recept dat ik zag speltmeel nodig. Dus die wil ik wel proberen! 😀

Reply
Carolien 8 september 2016 - 14:35

Erg benieuwd naar de spelt bloem we zijn hier dol op bananen brood ?

Reply
Harmie 8 september 2016 - 21:46

Dit ziet er goed uit! Dan geef ik het aan mijn zoon (17 ) Hij wil 1 oktober starten met TGH. Om gezonder te gaan eten, Dit is een mooie vervanger voor de broodjes hamburger en Mac Flurry’s.

Reply
Laura 8 september 2016 - 22:32

Wat een goed voornemen Harmie! Veel succes voor je zoon!

Reply
Iris 8 september 2016 - 22:28

Ik kende alleen de melk, al jaren een favoriet van mijn kindjes. Ik had geen idee dat ze ook een hele lijn van snacks en smoothie oats hadden.

Reply
Laura 8 september 2016 - 22:32

Ja fijn is ie he! De rest is ook echt aan te raden.

Reply
Maria 10 september 2016 - 12:27

Ik ken het niet maar zou het heel graag willen proberen. Met 2 kinderen die wel wat gezondere producten binnen mogen krijgen (en ik zelf ook uiteraard) ben ik voortdurend op zoek naar producten die ook in de smaak vallen. Zeer benieuwd naar deze!

Reply
Esther 11 september 2016 - 07:29

Super actie! Ik begin nu aan week 4 en ben al zoveel kilo’s afgevallen dat ik nu moet aankomen. Dit zijn producten die snel en makkelijk tussendoor te gebruiken zijn!

Reply
Sanne 11 september 2016 - 07:57

Heel graag! Ik twijfel om te beginnen met de green happiness maar twijfel aan de haalbaarheid daarvan met man en 3 opgroeiende jongens en gebrek aan tijd. Dit klinkt als mooie, eerlijke en (belangrijk) lekkere producten.

Reply
Laura 11 september 2016 - 19:14

Wat leuk Sanne. Het kost wel aardig wat tijd, maar het is ook mooi om tijd te besteden aan goed voor jezelf en je gezin te zorgen. Zo probeerde ik het te zien. En soms moet je het inderdaad wat makkelijker maken voor jezelf 🙂

Reply
Tamara 11 september 2016 - 18:32

Ja! Ik zou het heel graag eens proberen!

Reply
Shanice Hout 12 september 2016 - 22:44

Lijkt me echt super lekker!! ?? Ik hou van natuurlijke, gezonde en biologische voeding en kan dit goed gebruiken want ik werk 5 dagen in de week als huishoudelijk hulp waardoor ik goed en gezond moet eten om de dag door te komen!? Ook gek op havermout, daar ontbijt ik altijd mee❤️ Benieuwd naar dit heerlijke pakket!!

Groetjes Shanice.

Reply
Nadia 14 september 2016 - 15:38

Klinkt lekker en gezond! De verpakkingen vind ik ook zo leuk. Ik doe graag mee.

Reply

Leave a Comment