Rude Health – Eat Right, Stay Brilliant

Oat cookies – voor piloten, chirurgen en schoolgaande kinderen.

Of: Almond drink – met alles wat je nodig hebt en nothing you don’t.

Ik moet er om lachen. En dat is goed. Gezond, biologisch eten kan namelijk best wat humor gebruiken. En comfort. Want hoe ik ook genoten heb van alle 50 dagen Green Happiness, het koken en bakken kwam me soms wel de neus uit. Om niet te spreken van al die afwas. En dat is waarom ik zo blij word van Rude Health: plantaardige melk, granola, havermout en snacks van natuurlijke ingrediënten. Makkelijk én lekker.

biologisch eten Rude Health bietenreep porridgeGezonde, glutenvrije repen

Neem bijvoorbeeld de Rude Health snacks. The Beetroot, the Pumpkin en the Peanut zijn alledrie gluten- en suikervrij. In the Beetroot zitten dadels, cashewnoten, biet en zonnebloempitten. Punt. Dat is alles. Het smaakt heerlijk en is een handige snack als je een keer niets hebt voorbereid.

Plantaardige biologische amandelmelk

Een andere favoriet is de Rude Health amandelmelk. Slechts 5 ingrediënten: water, rijst, amandelen, zonnebloemolie en een pinch of sea salt. Over hoe deze lekkere amandelmelk tot stand kwam is Rude Health erg eerlijk. Zo bevat ze 1% amandelen, want bij een hoger percentage smaakt de melk naar marsepein.

De rijst is gebruikt als natuurlijk verdikkingsmiddel, in plaats van chemische alternatieven. En de zonnebloemolie is een natuurlijke emulgator, waardoor je amandelmelk mooi glad en romig blijft.

Kijk, daar hou ik van. Over alles is nagedacht en wordt transparant uitgelegd.

biologisch eten Rude Health smoothie oats speltbloemSmoothie oats maken je smoothie nog voedzamer

De Rude Health Smoothie Oats zijn een echte ontdekking. Ik gebruikte ze voor het eerst tijdens The Green Happiness week 5. Het is gewoon havermout, maar dan op een speciale manier gemalen. Hierdoor smelten ze als het ware, wanneer je ze door je smoothie strooit.

Ik ben dol op de smoothies, maar krijg er makkelijk dips van in mijn bloedsuiker. Door de smoothie oats toe te voegen, blijf ik langer verzadigd en komt de energie langzaam vrij. Een aanrader dus.

Rude Health ook proberen?

Benieuwd naar de producten van Rude Health? Je kunt de producten onder andere kopen bij Marqt, Holland & Barrett (voorheen de Tuinen), STACH en Organic Food for You. Voor de repen kan je ook bij Albert Heijn terecht.

En je kunt natuurlijk ook meedoen met deze give-away. Ik mag 3x een pakket weggeven, met daarin:

  • Rude Health snacks: the Beetroot, the Pumpkin en the Peanut
  • Rude Health biologische amandelmelk
  • Rude Health coconut milk
  • Rude Health smoothie oats (oh! die wil je proberen!)
  • Rude Health Sprouted Whole Spelt Flour – ik maakte met deze speltbloem dit heerlijke luchtige bananenbrood

Deze winactie is afgelopen! Gefeliciteerd @kidsonthebloglaura (Instagram), Sanne Peerboom (Facebook) en Deborah (blog). Jullie ontvangen een heerlijke pakket van Rude Health. Eet smakelijk.

 

 

 

 

Gepubliceerd op: 7 september 20160Categorieën: biologisch eten0Tags: , , , 0