Sweet Heroes – een echte knuffelheld

Even superheroes need to sleep staat er boven James z’n bed. Zoveel te zien en te ontdekken, het liefst zou hij nooit gaan slapen. Sinds kort heeft hij gelukkig gezelschap van een knuffelheld. Zodat ze samen over nieuwe avonturen kunnen dromen.

Superavonturen

De Sweet Hero is een superheld van biologisch katoen. Verkrijgbaar in een jongens- en een meisjesversie. Het popje is blanco al erg mooi, maar je kunt hem of haar versieren met de bijbehorende stiften. Maak er een piraat van of een prinses. En spelen maar.

Klaar met spelen? Stop de superheld in de witte was. Even laten drogen en je Sweet Hero is klaar voor nieuwe avonturen.

Helemaal uit Nepal

De popjes worden in Nepal gemaakt, één van de armste landen ter wereld. De makers krijgen een eerlijk loon en werken onder goede omstandigheden. De opbrengst van Sweet Heroes gaat voor een groot deel ook naar Nepal. Extra fijn, na de aardbeving in 2015. Met dit geld worden lokaal mensen ondersteund, zodat er weer huizen en scholen worden gebouwd.

Sweet Heroes - knuffels om op te tekenen | www.lauraenjames.comSweet Heroes - knuffels om op te tekenen | www.lauraenjames.comSweet Heroes - knuffels om op te tekenen | www.lauraenjames.comWij hebben er al mee gespeeld

En dat was erg leuk. Eerlijk verdeeld: Ik mocht het broekje kleuren, James de cape. Bij je bestelling kun je kiezen uit Earth of Sky voor de kleuren van de stiften. Allemaal gifvrij natuurlijk. En ze hebben aan alles gedacht: er zijn 2+ stiften met stompe punt en een dop met gaatjes voor de allerkleinsten. En 3+ stiften met een spitse punt. Deze laatste zijn navulbaar met water als ze op zijn.

Wij kozen voor de Sky-stiften in de 2+ versie. Als moeder vond ik de stompe punt jammer, omdat ik minder gedetailleerd kon tekenen. Maar toen James vol enthousiasme begon te pointilleren met zijn stift, begreep ik dat de stift zo wel langer meegaat 😉

De pop is leuk als kraamcadeau, zeker als de baby een creatieve moeder heeft. Als de kinderen wat groter zijn, zijn de Sweet Heroes goed voor de fantasie. En leuk dat je op je speelgoed mag kleuren toch?

Je koopt zo’n mooie pop via de webshop van Sweet Heroes.

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.
Beeld: www.lauraenjames.com