Ervaring Green Happiness zomerboek

Ik begon het jaar goed met Your 50 Days of Green Happiness. Één van mijn goede voornemens voor 2016 was namelijk: gezonder eten én verspreid over de dag, waardoor mijn energiedips verdwijnen. Maandag 4 januari begon ik met een koelkast vol groente en fruit.

Ervaring met Your 50 Days of Green Happiness

Ik beschreef op de blog mijn ervaring met week 1, week 2, week 3 en week 4.Een samenvatting? Eerlijk? Ik vond het begin best pittig. Ik was de eerste weken moe en het eten koken kost veel tijd, naast werk en zorgen voor James. Maar daarna kreeg ik meer energie. En in combinatie met het sporten voelde ik me veel beter.

Na Your 50 Days of Green Happiness

Ik ben al enige tijd klaar met het 50 Days of Green Happiness winterprogramma. En hoera: ik zit nog steeds lekker in mijn vel. Ik sport regelmatig en eet meer groenten dan voor ik het programma volgde. Soms weer wat brood, soms wat vlees of vis, maar grotendeels volgens de Green Happiness regels. En dat bevalt goed!

Ervaring Green Happiness zomerboek

Ik heb zojuist het Green Happiness Zomerboek besteld, verwacht op 10 juli.

Maar Laura, als je nog steeds zo lekker in je vel zit en verantwoord veel groenten eet, heb je dat hele zomerboek toch niet nodig? Nou dus wel. En wel hierom:

  • Ik heb zin in een frisse dosis inspiratie: nieuwe recepten en nieuwe dagroutines.
  • Door je 50 dagen onder te dompelen in een programma doorbreek je oude gewoontes. Je kiest anders toch voor veilig, de recepten die je al kent en waarvan je weet dat je ze lekker vindt.
  • Het oude programma was gericht op de winter. In de zomer zijn er andere groenten verkrijgbaar en kom je andere dingen tegen. Zo staan er in het Green Happiness zomerboek ook tips voor een vegan barbeque.

Ik ben benieuwd! Ga je ook het Green Happiness zomerprogramma volgen? Ik ben lid van de Your 50 Days of Green Happiness Summer Edtion Facebookgroep. Echt een aanrader, voor support en vragen.